Greutatea lui Kim Jong Un, estimată de inteligența artificială. Dictatorul este dependent de țigări și alcool

0
Publicat:

Kim Jong Un, un fumător înrăit, are mari probleme și cu greutatea corporală. Potrivit unei estimări realizate de un program de inteligență artificială sud-coreean, el cântărește peste 140 de kilograme, informează Reuters.

Dictatorul și fiica sa FOTO Profimedia
Dictatorul și fiica sa FOTO Profimedia

Starea de sănătate a dictatorului nord-coreean Kim Jong Un este un secret de stat bine păzit. „Pare obosit și are cercuri negre în jurul ochilor în apariția publică din 16 mai, iar greutatea lui a fost estimată la peste 140 de kilograme de un sistem de inteligență artificială“, a declarat reporterilor Yoo Sang-bum, membru al unui comitet parlamentar de informații, după o informare a Serviciului Național de Informații din Coreea de Sud.

Parlamentarul a declarat că se estimează că liderul nord-coreean suferă de o tulburare gravă a somnului, citând un raport de informații potrivit căruia Coreea de Nord adună, în ultima perioadă, foarte multe informații medicale despre tratamente pentru insomnie pentru dictator.

Presa de stat din Coreea de Nord rareori menționează starea de sănătate a liderului, însă în luna martie, ziarul Rodong Sinmun a scris că Kim Jong Un muncește până la 5 dimineață, citându-l chiar pe acesta, care spunea că era obișnuit să muncească pe timpul nopții.

Agenția de informații externe din Coreea de Sud monitorizează posibilitatea ca dictatorul să intre într-un "cerc vicios" al dependenței de alcool și nicotină și să își agraveze insomnia, având în vedere cantitatea de țigări străine și alimente importate în Coreea de Nord, a declarat Yoo Sang-bum.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite