Braziliancă, arestată după ce mers la bancă cu un cadavru pentru a semna un împrumut. „Știa că era mort” VIDEO

0
0
Publicat:

Incident șocant în Brazilia, unde o femeie a fost arestată pentru profanare de cadavru și tentativă de furt prin fraudă. Totul după ce a cărat la bancă trupul neînsuflețit al unchiului său, cu intenția de a semna un împrumut.

Érika de Souza Vieira a mers la bancă cu cadavrul unchiului său FOTO Captură ecran Twitter
Érika de Souza Vieira a mers la bancă cu cadavrul unchiului său FOTO Captură ecran Twitter

Érika de Souza Vieira și-a dus unchiul cu aspect letargic într-o bancă din Brazilia. Funcționarii au simțit rapid că ceva nu era în regulă, potrivit The Guardian.

Nu cred că e bine. Nu arată deloc bine”, a remarcat un angajat, în timp ce Vieira încerca să-și convingă ruda în vârstă să semneze un împrumut, în valoare de 3.250 de dolari.

Paulo Roberto Braga nu doar că nu se simțea bine. De fapt, bărbatul în vârstă de 68 de ani încetase din viață. La scurt timp după ce a intrat, marți seara, la un creditor la Rio, împreună cu unchiul ei decedat, femeia a fost arestată și acuzată de profanarea unui cadavru și tentativă de furt prin fraudă, potrivit ziarului O Dia.

Mort de cel puțin două ore

Știa că era mort... era mort de cel puțin două ore”, a declarat, miercuri, ofițerul de investigație, Fábio Luiz Souza, pentru programul de știri matinal, „Bom Dia Rio”.

Nu am întâlnit niciodată o poveste ca aceasta în 22 de ani [ca polițist]”, a adăugat Souza, care a spus că semnele vizibile de deces nu au lăsat îndoieli cu privire la condiția bărbatului.

Imaginile cu încercarea macabră a Erikăi, de a profita de cadavrul rudei sale, au devenit virale pe rețelele de socializare. Martorii și-au exprimat stupefacția.

La un moment dat în imagini – pe care lucrătorii băncii au început să le filmeze după ce au simțit mirosul – un angajat începe să comenteze în legătură cu tenul palid al lui Braga.

Așa este el”, răspunde brazilianca, înainte de a încerca din nou să pună un stilou în mâna lui moale.

Jurnaliştii brazilieni şi-au împărtăşit nedumerirea în fața telespectatorilor.

Este pur și simplu incredibil”, a exclamat prezentatoarea de știri Leilane Neubarth, în timp ce le-a povestit telespectatorilor despre incident.

Ea a intrat la bancă cu un cadavru – și a încercat să obțină bani pe seama unei ființe umane care a murit.”

O altă jurnalistă, Camila Bomfim, a fost la fel de uluită.

Acesta este ultima picătură... Depășește toate limitele pentru că nu poate exista nicio îndoială... cu privire la diferența dintre o persoană vie și o persoană moartă”, a mai spus prezentatoarea.

Ana Carla de Souza Correa, avocata care o reprezintă pe Vieira, a insistat că adevărul ar fi altul.

Faptele nu s-au petrecut așa cum s-a povestit. Paulo era în viață când a ajuns la bancă”, a spus Correa reporterilor, susținând că există martori care ar putea dovedi asta.

Toate acestea vor fi lămurite. Credem în inocența Érikăi, a adăugat avocata.

Șeful poliției a spus că investighează și dacă femeia este, cu adevărat, nepoata bărbatului decedat. „Oricine vede acele [înregistrări] poate observa că persoana era moartă”, a conchis el.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite