Cadavru carbonizat, găsit într-o clădire dezafectată din Prahova. Identitatea sa este încă necunoscută

0
Publicat:

Un cadavru carbonizat a fost găsit, miercuri, 28 februarie 2024, într-o clădire dezafectată din localitatea Tătărani, aflată în apropierea Ploieştiului, identitatea persoanei în cauză nefiind cunoscută încă.

Cadavru carbonizat. FOTO Arhivă
Cadavru carbonizat. FOTO Arhivă

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 06,00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că la o clădire dezafectată din comuna Tătărani a izbucnit un incendiu. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de pompierii sosiţi la faţa locului. Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au descoperit cadavrul unei persoane carbonizate”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identităţii persoanei în cauză.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Bărbat mort, găsit într-o pădure din Sinaia. Poliţiştii nu ştiu cine este

Poliţiştii din Prahova au cer ajutorul populației și în 2021, pentru identificarea cadavrului unui bărbat găsit fără suflare, la marginea unei păduri din Sinaia, după ce nimeni nu a venit până acum să-i ridice cadavrul timp de 3 luni.

Poliţiştii susţin că bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp, era îmbrăcat cu haine simple, uzate, în plus avea probleme serioase la dantură, aspecte ce-i determină să creadă că ar fi vorba despre un om al străzii.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, cadavrului bărbatului a fost descoperit în data de 25 noiembrie 2021, în zona împădurită a staţiunii Sinaia, în punctul Valea lui Bogdan.

„În baza sesizării au fost efectuate verificări atât în vederea stabilirii condiţiilor ce au dus la decesul bărbatului, cât şi a cauzelor acestuia, stabilindu-se că nu a fost victima niciunei infracţiuni, decesul survenind din cauze naturale”, s-a arătat în comunicatul poliţiei.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: vârstă aproximativ 35-40 de ani, înălţime 1,84 m, greutate 75-80 kg, ochi albaştri, păr scurt blond/roşcat, barbă, dentiţie incompletă.

La momentul depistării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou turquoise,  bluză sport cu mâneci lungi verde cu portocaliu, hanorac albastru.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la stabilirea identităţii bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite