Uciderea unor militari ucraineni în Germania: Ministerul ucrainean al Afacerilor Externe a dezvăluit detaliile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei confirmă că ucrainenii uciși în Germania erau militari.

Foto: Arhiva Adevărul
Foto: Arhiva Adevărul

ÎDoi bărbați născuți în 1987 și 2001 au fost uciși pe 27 aprilie pe teritoriul unui centru comercial din orașul Murnau am Staffelsee (Bavaria). Ucrainenii au fost înjunghiați. Un cetățean al Rusiei în vârstă de 57 de ani a fost reținut sub suspiciunea de dublă crimă.

"Conform datelor preliminare, cetățenii decedați erau militari aflați în reabilitare medicală în Germania. Consulii ucraineni clarifică informațiile despre unitățile în care slujeau defuncții și stabilesc contacte cu rudele lor", a spus Ministerul Afacerilor Externe.

Uciderea ucrainenilor în Germania: ceea ce se știe

După cum a relatat agenția ucraineană de știri UNIAN, mai devreme, poliția germană a raportat uciderea a doi ucraineni de 23 și 38 de ani la Murnau. S-a relatat că bărbații au fost găsiți cu răni înjunghiate pe teritoriul centrului comercial.

Bărbatul mai în vârstă a murit pe loc, cel mai tânăr - la spital. Poliția a găsit și reținut un bărbat rus în vârstă de 57 de ani. Ulterior s-a aflat că acesta a fost arestat.

Mass-media germană a relatat că ucrainenii ar putea să-l fi cunoscut pe atacator. Acesta are nu numai cetățenie rusă, ci și germană.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite