O femeie îmbrăcată în culorile drapelului Ucrainei și-a turnat pungi cu sânge fals pe corp, pe covorul roşu de la Cannes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia s-a poziţionat pe trepte, apoi a scos pungi cu sânge fals pe care şi l-a turnat pe cap, fiind îndepărată de agenții de pază.

O femeie îmbrăcată într-o rochie în culorile drapelului Ucrainei a dat buzna duminică seara pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes şi s-a acoperit cu sânge fals înainte de a fi îndepărtată de către agenţii de pază, au constatat jurnaliştii AFP.

Înainte de proiecţia din afara competiţiei a filmului "Acide", al regizorului francez Just Philippot, femeia s-a poziţionat pe trepte, apoi a scos pungi cu sânge fals pe care şi l-a turnat pe cap. Protestatara nu a afişat niciun mesaj scris, scrie Agerpres.

Agenţii de pază au intervenit imediat pentru a o îndepărta de pe covorul roşu.

Miercuri seară, o activistă feministă a protestat pe covorul roşu de la Cannes împotriva recursului la mame surogat.

Îmbrăcată într-o rochie roşie care lăsa să se întrevadă o falsă burtă de gravidă pe care era scris "surrogacy", această militantă mai reuşise să pătrundă pe covorul roşu în 2022, având trupul pictat în culorile drapelului ucrainean, alături de mesajul "Stop raping us".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite