Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a taxat soția. La cât se ridică nota de plată: „Calmează-te!”

0
Publicat:

Un bărbat și-a taxat soția cu 700 de lire după ce a petrecut aproape 6 ore făcând curățenie în casă. Proprietar al companiei de curățare a covoarelor și a tapițeriilor Clean Me, bărbatul i-a trimis femeii o factură pentru serviciile prestate.

Factura i-a trimis-o soției FOTO Știri Diaspora
Factura i-a trimis-o soției FOTO Știri Diaspora

Bărbatul a precizat că a avut de curățat o canapea mare de colț, trei covoare din dormitoare și o podea de piatră. Conform Știri Diaspora, el a precizat că, deși munca sa a fost apreciată de client, acesta a refuzat să plătească.

Într-o postare pe Facebook, Marc Hatch a explicat cine era clientul: soția și mama copiilor săi. El i-a trimis femeii o factură prin WhatsApp, pe care aceasta a respins-o într-un mod amuzant și a devenit virală pe internet.

Soția, Jasmine, în vârstă de 34 de ani, asistentă medicală, a precizat că astfel de situații sunt o normalitate între ei. A fost o glumă obișnuită, pe care și ea i-a făcut-o soțului cândva. I-a promis că îl va factura pentru că ea îngrijește copiii și gătește.

Calmează-te, suntem căsătoriți și avem trei copii”, i-a scris soția înapoi, conform Ladbible.

Taxă pe iubire: Marea Britanie deportează soții „străini” dacă partenerul nu câștigă o anumită sumă. „Dacă aduci pe cineva trebuie să fii capabil să îl susții”

Familiile cu un soț străin care trăiește deja în Marea Britanie ar putea fi separate, în cadrul unui plan de reducere a numărului de migranți cu 300.000 pe an de către Regatul Unit, au anunțat autoritățile la sfîrșitul anului 2023.

Partenerii străini ai britanicilor ar putea părăsi Regatul Unit la următoarea reînnoire a vizei - dacă venitul gospodăriei nu depășește 38.700 de lire sterline, a anunțat Guvernul de la Londra.

Această măsură face parte din planurile de reducere a migrației nete, după ce aceasta a crescut la aproape trei sferturi de milion în 2022.

Guvernul britanic a apărat politica, argumentând că este corect ca "dacă aduci pe cineva în țară să fii capabil să-l susții". În conformitate cu planurile făcute publice luni, cei care doresc să-și aducă soțul sau soția în Marea Britanie vor trebui să câștige 38.700 de lire sterline, o creștere semnificativă față de suma actuală de 18.600 de lire sterline, ceea ce a fost descris ca o taxă pe iubire.

Fostul ministru conservator, Gavin Barwell, a declarat că este "atât moral greșit, cât și neconservator să spui că numai cei bogați pot să se îndrăgostească, să se căsătorească cu cineva și apoi să-l aducă în Marea Britanie".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite