Britanicii nu vor ca prințul Harry să se întoarcă pentru a-și asuma îndatoriri regale după anunțul despre Prințesa Kate

0
Publicat:

Prințului Harry i se cere să stea departe de Marea Britanie. Rezultatele unui sondaj realizat de Express.co.uk dezvăluie răspunsurile britanicilor la întrebarea dacă prințul Harry ar trebui să se întoarcă în Marea Britanie și să își asume îndatoriri regale, în cazul problemelor de sănătate ale prințesei Kate și ale regelui Charles.

 Meghan Markle și Prințul Harry s-ar putea despărți FOTO GettyImages
Meghan Markle și Prințul Harry s-ar putea despărți FOTO GettyImages

Familia regală britanică trece prin tulburări, după ce prințesa Kate a dezvăluit, într-un videoclip emoționant, că a fost diagnosticată cu cancer, iar anterior, regele Charles a anunțat că el însuși urmează un tratament pentru cancer, în urma diagnosticului primit după operația de prostată.

Membrii familiei regale trebuie însă, în ciuda acestor probleme, să onoreze anumite angajamente. În acest context, publicația amintită și-a întrebat cititorii dacă prințul Harry ar trebui să se întoarcă în Marea Britanie și să-și asume îndatoririle lăsate în urmă. Răspunsul predominant a fost unul copleșitor, potrivit publicației. 

La întrebarea „ar trebui prințul Harry să revină la îndatoririle regale pe fondul diagnosticului de cancer al prințesei Kate?", din cei 20.058 de cititori care au votat, doar 1.137 (5,7%) de au  considerat că Harry ar trebui să se întoarcă.

93,7% dintre participanții la sondaj au răspuns „nu"

Cei mai mulți au fost de părere că Harry nu ar trebui să se întoarcă și să desfășoare angajamente regale (93,7%, adică 18.797 au răspuns „nu"), iar 124 de cititori (0,7 %) au spus că „nu știu” dacă fiul cel mic al regelui Charles ar trebui să se întoarcă în mijlocul agitației.

Sondajul Express s-a desfășurat de la ora 11 a zilei de 23 martie până la ora 10 a zilei de 24 martie.

Ce i-au urat prințul Harry și soția sa prințesei Kate

Prințul Harry și soția sa, Meghan, au emis o declarație prin care i-au urat lui Kate „sănătate și vindecare" în urma anunțării diagnosticului de cancer chiar de către prințesă.

Cuplul a trimis mesajul său de susținere la o oră după ce regele și regina l-au împărtășit pe al lor.

„Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că pot face acest lucru în mod privat și în pace", au transmis Harry și soția sa, Meghan.

Cei doi s-au stabilit în California după ce s-au retras din funcțiile regale de rang înalt în 2020.

Nu se știe dacă Harry și Meghan erau la curent cu problemele personale de sănătate ale lui Kate înainte de decizia ei de a le face publice, potrivit Express.co.uk.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite