Motivele pentru care te trezeşti des între orele 3 şi 5 dimineaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uneori, grijile de peste zi şi stresul cotidian te împiedică să ai un somn liniştit. Potrivit cercetătorilor, există o legătură între ora la care nu poţi să adormi sau ţi se întâmplă să te trezeşti şi afecţiunea de care suferi.

Dacă obişnuieşti să ai un somn agitat şi întrerupt înseamnă că energia din corpul tău rămâne blocată undeva. Se pare că diferite intervale orare la care te trezeşti îţi pot sugera cu ce probleme de natură psihologică te confrunţi.

Probleme cu somnul între orele 21.00 şi 23.00

Acest interval orar este potrivit pentru somn deoarece organismul se odihneşte cel mai bine. Dacă ai probleme cu somnul şi nu poţi să adormi înseamnă că eşti mult prea stresată iar grijile din acea zi te împiedică să te relaxezi. Ai putea să încerci câteva exerciţii de meditaţie şi calmare, care vor acţiona mai bine ca un sedativ asupra corpului.

Te trezeşti la miezul nopţii

Dacă ţi se întâmplă să te trezeşti la miezul nopţii, înseamnă că suferi profund sau ai avut parte de dezamăgiri amoroase. Încearcă să devii o persoană mai iertătoare deoarece acest lucru te va împăca spiritual cu tine însăţi.

Descoperă de ce te trezeşti din somn în toiul nopţii pe clickpentrufemei.ro

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite