Fructul care ajută în lupta cu cârceii

0
Publicat:

Este un fruct cunoscut, e ieftin și la îndemâna oricui. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că fructul te va scăpa de senzația de „picioare grele”, dar și de cârcei, care apar de multe ori noaptea.

Lidia Fecioru dezvăuie leacul pentru cârcei și senzația de picioare grele
Lidia Fecioru dezvăuie leacul pentru cârcei și senzația de picioare grele

Fructul are și alte întrebuințări, dincolo de faptul că este cunoscut pentru conținutul său bogat în vitamia C. Pentru a scăpa de cîrcei și „picioarele grele” trebuie doar să masezi tălpile cu o lămâie tăiată în jumătate.

E cel mai simplu leac din ultima perioadă de timp. Am auzit că pentru cei care au cârcei noaptea și senzaţia de "picioare agitate", grele, e foarte bine să frece tălpile cu lămâie”, a spus ea la „Adevăruri ascunse”.

Se taie lămâia pe jumătate şi se masează tălpile. Atât de simplu. N-am încercat, dar voi încerca, vă promit, pentru că vreau să văd cum e. În plus, miroase şi frumos”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Dar lămâia nu e singurul leac pentru aceste probleme ale picioarelor.

De asemenea, dacă facem un pic de frecție pe picioare cu oțet e foarte bine. 

Mai e foarte bine şi să stăm cu picioarele chiar în plante de ceai. Punem într-un lighean pelin, turnăm apă fierbinte și lăsăm până se răcește și punem picioarele acolo. Aşa facem băi la picioare cu ceai de pelin”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la antena3.ro.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite