Ceaiul recomandat femeilor. Este bun pentru toate bolile ginecologice

0
Publicat:

Ceaiul de crăițe, o plantă cunoscută în România, le poate ajuta pe femei în alungarea unor afecţiuni ginecologice, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul  emisiunii Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.  

Ceai jpg

„Este perioada crăițelor. Dacă vrem să vedem dacă ni se potrivește acest tratament cu floarea de crăiță, cu ceai de flori de crăiță mai exact, facem un test.

Punem o floare într-o ceșcuță și turnăm apă fierbinte, o lăsăm 15 minute acoperită și bem acest ceai. Dacă ne simţim bine, putem să facem cure de tratament.

Sunt foarte bune florile de crăiţe cele care sunt roșu cu maroniu. Sunt unele cu galben și cu roșiatic și ușor maronii, altele sunt roșu cu maroniu”, a explicat Lidia Fecioru. 

Aceasta a spus și care sunt beneficiile acestei plante, ea având din abundență vitamina A. 

„Au foarte multă keratină în ele, adică vitamina A în abundență și provitamina A. Ceaiurile din crăiţe sunt foarte bune pentru tot ce înseamnă boli ginecologice, un ciclu menstrual mai abundent, chisturi pe ovare”, a declarat Lidia Fecioru. 

Potrivit bioenergoterapeutului, compresa cu crăiţe este extrem de benefică atunci când ne ardem  sau ne opărim în bucătărie.

„În cazul crăițelor galbene, e bine să le punem la uscat așa cum sunt ele și când s-au uscat foarte foarte bine, să mărunțim frunza în sine și o să avem un condiment pentru a face prăjituri galbene într-un mare fel.

Mai exact, după ce se usucă, petalele galbene le dăm prin maşina de râşnit și facem un fel de condiment pentru mâncare. 

E foarte bun, are şi miros, şi ne dă şi culoare. Face acelaşi lucru ca şi şofranul", a încheiat aceasta. 

Ceaiurile sau tratamentele naturiste nu înlocuiesc niciodată tratamentul medicamentos prescris de medic.

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite