Beneficiile nebănuite ale mierii. Ce calităţi are acest produs alimentar natural

0
Publicat:
Ultima actualizare:
un consum constant de miere combate infecţiile cu Salmonella şi Escherichia Coli
un consum constant de miere combate infecţiile cu Salmonella şi Escherichia Coli

Poate că ştii deja că mierea menţine sănătatea sistemului digestiv şi că are proprietăţi antibacteriene, însă ştiai că este un probiotic natural şi că ţine la distanţă cancerul? Iar lista beneficiilor nu se opreşte aici. Află de ce e bine să mănânci în fiecare zi câte o lingură de miere.

Este o sursă bună de vitamine şi de minerale

Mierea este o sursă importantă de vitamina C, un antioxidant care întăreşte sistemul imunitar, şi de calciu, un mineral esenţial pentru sănătatea oaselor. În compoziţia mierii se găseşte şi fier, care contribuie la buna funcţionare a sistemului cardiovascular.
 

Măreşte numărul eritrocitelor

Mierea, consumată în combinaţie cu apă, creşte numărul celulelor roşii din sânge, mărind astfel capacitatea corpului de a combate în mod eficient bacteriile şi afecţiunile. În plus, un consum constant de miere combate infecţiile cu Salmonella şi Escherichia Coli.

Află ce alte beneficii mai puţin ştiute are consumul de miere.

Viață sănătoasă

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite