O femeie înşelată a incendiat maşina amantei soţului. Piromana din Neamţ este cercetată penal

0
Publicat:

O situaţie mai puţin obişnuită în cazuistica judiciară din judeţul Neamţ s-a petrecut zilele trecute. Aflând că soţul ar avea o relaţie extraconjugală, o femeie a incendiat maşina amantei bărbatului.

Incendiul a fost provocat după lăsarea serii FOTO Arhiva Adevărul
Incendiul a fost provocat după lăsarea serii FOTO Arhiva Adevărul

În ultima zi a săptămânii trecute, în jurul orei 19.20, cadrele de la Poliţia municipiului Roman au fost sesizate că, pe strada Petru Aron, un autoturism, care era parcat în faţa unui imobil, a fost cuprins de flăcări. Ulterior, avea să se constate că incendiul a fost provocat intenţionat.

În aceste condiţii, a fost deschis un dosar penal, efectuându-se cercetări pentru identificarea persoanei care a acţionat deliberat. Ancheta a fost finalizată în scurt timp, poliţiştii având o surpriză în ceea ce priveşte identatitatea făptaşului, fiind vorba despre o femeie.

„Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19.10, o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Roman, ar fi stropit autoturismul în cauză cu un lichid inflamabil, după care l-ar fi incendiat, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei“, a transmis inspector Ramona Ciofu, de la Poliţia Neamţ.

Neamţeanca ar fi procedat astfel din dorinţa de a o „avertiza“ pe proprietara maşinii incendiate, despre care aflase că are o relaţie cu soţul ei. Pe data de 7 ianuarie, autoarea a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de distrugere, iar a doua zi a fost prezentată procurorilor, hotărându-se cercetarea în stare de libertate.

Un caz oarecum similar s-a petrecut în Neamţ, acum doi ani. Un bărbat din Bodeştia a decis că trebuie să se răzbune pe iubita care încetase relaţia şi obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui. În lunile mai şi iunie 2022, a incendiat, în toiul nopţii, două vile ale fostei partenere, provocând daune uriaşe, fapte ce i-au adus arestarea.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite