Top 5 motive pentru care înşală femeile căsătorite şi cu copii

0
0

Un sondaj recent face lumină asupra vieţii de familie aşa cum arată ea pentru unele doamne, prin prisma faptului că acestea trebuie să se împartă între rolul de mamă, soţie şi profesionist la locul de muncă, dar ajung să se simtă ignorate ca femei.

Sondajul realizat de site-ul de întâlniri Victoria Milan, care se adresează personelor căsătorite ce îşi doresc o aventură pentru a-şi condimenta viaţa intimă, a presupus intervievarea a 2.000 de femei, dintre care 66% s-au dovedit a fi şi mame, nu doar soţii, înregistrate în baza de date a site-ului.

Pe primul loc pe lista motivelor pentru care mamele căsătorite şi-ar căuta împlinirea sexuală în afara mariajului este, în proporţie de 35%, dorinţa de a readuce puţină sare şi piper în vieţile pe care au ajuns să la considere anoste.

Poziţia secundă a topului a fost ocupată, în procent de 27, 5%, de nevestele dezamăgite de atenţia redusă pe care o primesc din partea soţilor, în timp de 22,5% aleg să-şi înşele partenerii pentru că nu sunt satisfăcute în pat. Există şi 10% din respondente care au recunoscut că şi-au trădat soţii drept răzbunare, în timp de 5% au fost atât de supărate pe partenerii lor, dintr-un anumit motiv, încât au ales să se „răcorească“ apelând la infidelitate. 

Totuşi, jumătate din femeile care au participat la studiu au admis că, în ciuda faptului că şi-au înşelat soţii, nu îşi doresc să renunţe la căsnicie, iar 55% preferă să rămână căsătorite de dragul copiilor.

„Familia reprezintă o parte extrem de importantă a vieţii de zi cu zi, aşa că nu mă surprind unele din rezultatele sondajului. Este absolut normal, ba chiar înţelept, să te gândeşti de două ori înainte de face pasul către divorţ, cu atât mai mult atunci când eşti şi părinte“, a declarat fondatorul Victoria Milan, Sigurd Vedal.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite