GALERIE FOTO Sony şi-a prezentat produsele cu Windows 8. Vaio Duo 11 este un hibrid cu ecran full HD

0
0
Vaio Duo 11 este produsul hibrid de la Sony. Poate fi tabletă şi laptop.
Vaio Duo 11 este produsul hibrid de la Sony. Poate fi tabletă şi laptop.

Sony şi-a prezentat echipamentele cu Windows 8. Vedeta toamnei este Vaio Duo 11, o tabletă care se poate transforma şi în laptop. Lista de produse este completată de Vaio T13 cu ecran tactil de 13 inci şi modelele din seriile E şi S. Microsoft va introduce Windows 8 pe 26 octombrie.

Sony Vaio Duo 11 este un ultrabook hibrid cu ecran de 11,6 inci, are o greutate de 1,3 kilograme şi procesor Intel i5. Duo 11 mai are o memorie RAM de 4 GB tip DDR3, o placă grafică Intel HD Graphics 4000 şi stocarea se face pe un SSD (solid state drive) de 128 GB. Tableta mai vine cu suport pentru cablurile normale de Internet (Ethernet), două porturi USB 3.0, un port VGA şi unul HDMI pentru ieşiri video, şi citeşte carduri MemoryStick Duo.

Camera principală este de 2 megapixeli şi mai are una frontală pentru apeluri video. Lista de senzori ai dispozitivului cuprinde NFC, GPS, accelerometru, giroscop şi o busolă digitală. Duo 11 are şi un stylus pentru editare foto sau pentru operaţiunile care necesită mai multă precizie. Acesta detectează şi presiunea, până la 255 de puncte, conform Sony.

Principalele atuuri ale dispozitivului, după cum afirmă producătorul, sunt ecranul care foloseşte tehnologia OptiContrast şi uşurinţa de a-l folosi atât ca tabletă, cât şi ca laptop cu tastatură fizică. OptiContrast ar trebui să ofere o experienţă de vizualizare a fotografiilor mai plăcută şi un contrast mai rapid. În plus, Sony a înlocuit stratul de aer dintre LCD şi partea tactilă cu un strat de răşină care duce la o mai mare acurateţe pentru stylus.

Sony Vaio T13 este un ultrabook cu ecran tactil de 13 inci, vine cu Windows 8, procesor Intel i5 şi memorie RAM de 4 GB pe DDR3. Cu Windows 8 mai sunt notebook-urile din seria S şi E. Vaio E17 are un ecran cu rezoluţie full HD de 17 inci şi procesor i7 quad-core de la Intel. Din seria S fac parte Vaio S13 cu ecran de 13,3 inci, procesor i7 şi memorie RAM de 8 GB, şi S15 cu Intel i5, memorie RAM de 4 GB şi ecran de 15,5 inci.

Duo 11 şi T13 vor fi disponibile începând cu luna noiembrie. Tableta va costa aproximativ 6.000 de lei, iar T13 va avea un preţ între 4.000 şi 4.800 de lei în funcţie de configuraţie. Pentru Duo 11 este disponibilă şi o baterie externă, dar nu este inclusă în pachetul original.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite