Un pasager s-a plâns că nu are suficient loc în avion. De ce l-a sfătuit compania să își actualizeze profilul de Tinder

0
Publicat:

Răspunsul hilar al unei companii aeriene a devenit viral pe internet. Totul după ce un pasager s-a plâns că nu are suficient spațiu pentru picioare în avion. Nu doar că plângerea nu i-a fost luată în serios: în locul unui răspuns formal, tânărul a fost sfătuit în privința vieții amoroase.

Pasageri în avion FOTO Shutterstock
Pasageri în avion FOTO Shutterstock

Mai precis, în loc să își ceară scuze pentru disconfortul creat, reprezentanții companiei l-au ironizat pe bărbat, în mediul online. Totul a pornit de la o postare pe Twitter.

Sfaturi de „agățat” de la compania aeriană

Steve Merry a călătorit cu compania low-cost Ryanair, iar din postarea sa ulterioară, de pe Twitter, a lăsat de înțeles faptul că nu a avut parte de un zbor prea plăcut. Deși este un bărbat de înălțime medie, se pare că ar fi stat destul de înghesuit pe timpul călătoriei. Drept dovadă, el a distribuit o fotografie, în care se vedea clar că nu dispunea de suficient spațiu pentru picioare. Tânărul a și etichetat pagina oficială a companiei aeriene.

Am doar 5”7 @Ryanair.” (Am doar 1,70 m, Ryanair), a scris el.

Răspunsul nu a întârziat să apară, însă nu a fost nici pe departe unul la care oamenii s-ar fi așteptat. Reprezentanții companiei și-au etalat simțul umorului, distribuind, pe pagina proprie, postarea tânărului.

Ai de gând să îți actualizezi profilul de Tinder?”, este răspunsul ironic al companiei.

Subtilitatea glumei ar fi constat în faptul că tânărul a folosit apostroful dublu, adică semnul pentru inci, o subdiviziune a piciorului. Unitatea de măsură este folosită cu precădere în SUA și Marea Britanie. Așadar, în loc de înălțimea de puțin peste 1,70 m, acel 5”7 s-ar fi tradus în 14 centimetri și jumătate.

Steve nu s-a simțit atacat, ba dimpotrivă, a continuat seria de replici.

Am o personalitate puternică”, a glumit tânărul.

Te credem, Steve”, a venit răspunsul Ryanair.

Schimbul de replici a devenit un adevărat deliciu pentru internauți, potrivit The Independent.

Au fost însă și oameni care au luat în serios postarea lui Steve, însă l-au contrazis.

Am 5’10” (1,80 m) și încap perfect pe scaun”, a scris un utilizator.

Compania Ryanair, renumită pentru sarcasm

Ryanair este cunoscută pentru sarcasmul pe rețelele sociale și are o întreagă istorie de trolling online.

Exemplele recente includ ironizarea unui pasager care s-a plâns de regulile de check-in în luna februarie. Cei de la Ryanair i-au transmis că: „E greu să fii adult”. De sarcasmul fin nu a scăpat nici un călător care, anul trecut, s-a plâns de un scaun la geam.

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite