Patru trucuri pentru a proteja bradul de Crăciun de pisică. Condimentul care va ține felina la distanță

0
Publicat:

Bradul de Crăciun poate deveni o atracție irezistibilă pentru pisici. Există însă câteva trucuri simple pentru a-i ține la distanță curiozitatea felinei. Un condiment obișnuit, nelipsit din orice bucătărie, se dovedește a fi un aliat de nădejde în această luptă.

Bradul de Crăciun, atracția de sezon a pisicilor FOTO Arhivă
Bradul de Crăciun, atracția de sezon a pisicilor FOTO Arhivă

Patru trucuri care țin felinele la distanță

Piperul

InfoCons, organizația pentru Protecția Consumatorilor, recomandă utilizarea piperului pentru a ține pisica departe de bradul de Crăciun.

„Piperul poate fi un remediu eficient pentru a descuraja pisicile să se apropie de bradul de Crăciun. Pisicile nu sunt, în general, atrase de mirosul și gustul iute al piperului”, explică reprezentanții InfoCons.

Presărând piper în jurul bazei bradului sau creând o barieră cu piper, poți descuraja pisica să se apropie și să împiedici eventualele „atacuri” asupra decorului festiv.

Folia de aluminiu

Folia de aluminiu este un alt truc util în această luptă. Plasată sub brad, folia de aluminiu creează o suprafață cu sunete și senzații neplăcute pentru pisici, atunci când o calcă. Această metodă contribuie, de asemenea, la menținerea pisicii la distanță, protejând astfel bradul și decorurile.

Cojile de portocale

Mirosul de portocală, obținut prin utilizarea coijilor de portocală, poate și el să le descurajeze pe feline de micile lor aventuri în bradul de Crăciun.

Află un alt truc prin care îți poți ține pisica departe de pomul de Crăciun pe site-ul Click!

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite