Dansul unor tați de vârstă mijlocie, devenit viral pe internet VIDEO

0
Publicat:

Un grup de tați de vârstă mijlocie a devenit viral pe internet pentru felul în care dansează. Trupa lor, pe care au numit-o Outta Puff Daddys, a strâns, până în prezent, aproape 200.000 de urmăritori pe TikTok.

Grupul de dans „Outta Puff Daddys” FOTO Today
Grupul de dans „Outta Puff Daddys” FOTO Today

Totul a început în 2012, când un grup de șapte prieteni - toți tați - care locuiau în Brighton, Marea Britanie, au decis să planifice un spectacol surpriză la recitalul de dans al copiilor lor.

A fost pentru a-i face pe copiii noștri mândri. Acesta a fost scopul final”, a spus unul dintre tați, pentru postul de televiziune NBC, citat de publicația Today.

Probabil că există alte moduri, nu? Mai tradiționale. a mai glumit el.

Mișcările cu care au cucerit lumea

Copiilor lor le-a plăcut spectacolul surpriză, iar cei șapte tați au decis să își continue pasiunea. Ani mai târziu, grupul a crescut la 50 de bărbați, toți cu locuri de muncă obișnuite, de la lucrători în tehnologie la bucătari, la profesori și pompieri.

Când a lovit pandemia de Covid-19, o fiică i-a sugerat tatălui său să posteze dansurile lor pe TikTok. De aici, restul a fost istorie.

Pur și simplu a explodat”, a spus respectivul tată.

Acum grupul este o legendă, virală pe rețelele sociale, cu aproape 200.000 de urmăritori doar pe TikTok.

Grup de dans și susținere reciprocă

Dansurile lor sunt mai mult decât o modalitate de a-și arăta mișcările. Tații spun că această rutină îi ajută la îmbunătățirea sănătății fizice și mentale.

Unul dintre lucrurile legate de dans este că atunci când faci același lucru în același timp, există o conexiune, te sincronizezi cu oameni. Îți oferă ceva cu adevărat special”, povestește un membru al grupului.

Un alt bărbat a mai spus și că în grupul lor există legături strânse de prietenie. În momentul în care unul are o problemă, de orice fel, nu se sfiește să o împărtășească, iar ceilalți îl ajută. Grupul activează, în mod regulat, la diferite evenimente, sporind inclusiv conștientizarea sănătății mintale.

„În cele din urmă, mesajul nostru este despre încercarea de a sparge stigmatul din jurul sănătății mintale – în special, acela despre bărbații care spun ce au pe suflet. Atunci când cineva se confruntă cu o criză, să aibă un grup de sprijin acolo, pentru a-l ajuta”, a transmis un dansator.

Unul dintre tați admite că ai săi copii au fpuțin jenați de mișcările lui de dans, la început, dar a dipărut, odată cu trecerea timpului.

O fac de 10 ani, așa că orice jenă pe care au avut-o a trecut de mult”, a spus el.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite