Ce visează oamenii cel mai des: visul cel mai căutat pe Google în România

0
0

O echipă a site-ului Mornings.co.uk a efectuat o analiză a datelor de căutare Google pentru a vedea care sunt cele mai comune vise în fiecare țară, relatează IFLSCIENCE.

Bărbat în timp ce visează.
Oamenii visează că le cad dinții. FOTO www.aimgroup.ro

Echipa a analizat datele care au fost disponibile cu privire la cele mai căutate vise pe Google, împărțindu-le pe țări și oferind o imagine de ansamblu la nivel mondial.  

Visul cu șerpi a fost în topul căutărilor pe Google. Conform analizei, visele cu șerpi sunt căutate de 352.000 de ori pe lună în Brazilia și de 214.000 de ori pe lună în Turcia. Persoanele care locuiesc în zone în care există șerpi veninoși au visat adesea șerpi. 

Interesant este faptul că și oamenii care nu locuiesc în zone în care există amenințarea șerpilor veninoși au visat șerpi. Inclusiv în România, cel mai căutat vis (2.300 de căutări pe lună) este cel legat de șerpi.

image

Cele mai căutate vise pe Google în Europa:

- șerpi: Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Finlanda, Lituania, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Portugalia, România, Rusia și Serbia. 

- dinți care cad - Belgia, Iralanda, Olanda, Norvegia, Polonia, Slovacia, Suedia, Marea Britanie

- sarcină - Belarus, Danemarca, Georgia, Germania, Italia, Elveția

- fostul partener - Franța, Luxemburg, 

- mare / ocean - Cipru, Ucraina 

- moarte / rudă decedată - Cehia, Ungaria

 - sâni - Albania   

- bani - Slovenia 

- zăpadă - Islanda 

- pălărie - Grecia 

- păianjeni - Letonia 

- urși - Estonia 

- struguri - Armenia

- infidelitate - Andorra

În SUA, au existat 81.000 de căutări pentru „căderea dinților”.  În plus, americanii visează vacanțe, păienjeni și urși. 

Despre „căderea dinților” în vise 

Încă din secolul al II-lea d.Hr. există scrieri despre acest vis. Oamenii au interpretat de-a lungul timpului visul ca fiind o prevestire a morții unor rude, o interpretare atât de populară încât este menționată și respinsă de Freud. În 1960 a fost oferită o altă semnificație, fiind vorba despre teama de a îmbătrâni. 

Într-un studiu efectuat în anul 1984, care a fost publicat în Psychological Reports, s-a constatat faptul că persoanele care visau că le cad dinții erau mai deprimate. 

 „Chestionarele de personalitate au indicat că cei care visau dinți erau semnificativ mai anxioși și mai deprimați", conform echipei care a efectuat studiul. 

Totodată, aceștia „erau mai puțin mulțumiți de viața lor, simțeau că au mai puțin control asupra vieții lor și se simțeau neajutorați". 

În plus, oamenii de știință au spus că persoanele care visau dinți nu erau mai preocupate de îmbătrânire. 

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri