Cum pedepsește o stewardesă pasagerii care refuză să schimbe locurile pentru a ajuta familiile cu copii mici. „Ține gustările și cărțile de colorat”

0
Publicat:

Mitra Amirzadeh, o însoțitoare de bord, a declarat că solicitările de schimb de locuri sunt atât de frecvente, încât apar în timpul a opt din cele zece ture lunare ale sale, relatează DailyMail.

foto arhivă
foto arhivă

Însoţitoarea de bord, care este reprezentant sindical pentru o companie aeriană care implementează taxe pentru selectarea în avans a locurilor, consideră că pasagerii care așteaptă un anumit loc ar trebui să plătească în avans pentru acesta. Cu toate acestea, ea spune că mediază situațiile în care este implicat un copil. și că, dacă nu poate găsi un voluntar care să facă schimbul, recurge la atribuirea rolului de însoțitor pasagerului

Însoțitoarea de zbor, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit şi „pedeapsa” pe care o aplică pasagerilor care refuză să schimbe locurile pentru a ajuta familiile cu copii mici.

Dacă niciun voluntar dispus nu se oferă, Mitra Amirzadeh recurge la o abordare mai agresivă: îi atribuie pasagerului care nu vrea să facă schimb rolul de dădacă pentru copilul separat de părinţii săi.

„Le spun: «Bine, deci vei avea grijă de copilul mic? Atunci ţine gustările și cărțile de colorat, pentru că vei avea nevoie de asta»”, a povestit ea.

Mitra Amirzadeh a evidențiat, de asemenea, tendința de creștere a numărului de cereri venite din partea cuplurilor care au fost așezate separat în avion. În situaţiile acestea, spune ea, este de neclintit. „Data viitoare când simți că te enervezi sau te simți frustrat că nu primești locul pe care îl dorești, (...) trebuie să-ți amintești că nu ai plătit pentru a-ți alege locul. Altfel, ai fi fost în el”, a declarat însoţitoarea de bord.

Taxele de rezervare a locurilor la companiile aeriene și restricțiile de bază ale economiei au transformat simplele cereri de schimbare a locului într-o potențială problemă, uneori în discuţii interminabile atât în avioane, cât și online.

Pasagerii care cer schimbarea locului sunt adesea acuzați de zgârcenie sau de egoism, în timp ce cei care refuză sunt numiți egoiști și lipsiți de amabilitate, în timp ce însoțitorii de zbor sunt prinşi la mijloc atunci când tensiunile cresc.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite