Ce spune un turist american despre prețurile din România

0
Publicat:

Ben Pierce Jones este un tânăr vlogger american care a călătorit în peste 70 de țări în ultimii șapte ani. Tânărul a ajuns și în România, unde a fost fascunat de frumusețea peisajelor, dar a fost, în același timp, uimit de prețurile de aici.

Vloggerul american este fascinat de România  FOTO Captură Youtube
Vloggerul american este fascinat de România FOTO Captură Youtube

Nu doar că a călătorit, dar tânărul american a și studiat în diferite colțuri ale lumii. În ultimele două luni însă a decis să cunoască România, unde a fost fascinat de frumusețea locurilor și de gastronomia din țara noastră.

Însă dincolo de asta, el a fost uimit de prețurile pe care le-a găsit aici.

El a împărtășit din experiențele lui pe canalul său de Youtube, „Tales From The Road”, arată Rotalianul.

După ce a trecut în revistă câteva repere din România, el oferă o imagine completă a destinațiilor turistice din România.

 „De la maiestuoșii Munți Carpați până la fermecătoarele orașe medievale și uimitoarea Delta Dunării, România oferă o gamă largă de experiențe pentru fiecare călător”, a spus vloggerul american.

Însă el a menționat un aspect surprinzător, în legătură cu prețurile din țara noastră, arătând că nu este chiar atât de accesibilă.

În ceea ce privește rentabilitatea României, nu este super ieftin. Am fost un pic surprins de cât de scump a fost”, a mai spus el.

Fascinat de papanași

El a mai făcut o compilație a unor destinații de top din țara noastră, despre care a spus că nu ar trebui ratate. Aici a inclus București, Transilvania, Timișoara, Constanța și castelele emblematice ale României.

El a remarcat farmecul străzilor din Brașov, frumusețea satelor din Maramureș, iar în ce privește gastronomia, a fost fascinat de sarmale, mici și papanași.

Mâncarea românească este foarte bună. Sunt un mare fan al ei”, a mai mărturisit el.

Și pentru că papanașii l-au cucerit iremediabil, tânărul vlogger a decis să învețe rețeta.  Desigur, berea locală și tradiționala pălincă l-au impresionat profund.

Într-un final, vloggerul american spune că, în ciuda prețurilor surprinzător de mari, el s-a declarat îndrăgostit de România.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite