Vineri, 5 Decembrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Ghid de cumpărături
Dezvoltare personală
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Alegeri Primăria București 2025
Război în Ucraina
Istoria zilei
Bucătărie
Pagina 39
Pateuri fragede cu brânză şi spanac
Din foi de aluat gata făcute şi umplutură de brânză şi spanac, pateurile fragede vor strange pofticioşii familiei în jurul mesei imediat ce vor fi scoase din cuptor....
Bucătărie
15 dec. 2018
Leguma care te ajută să slăbeşti 6 kilograme într-o săptămână. E denumită şi aspirator de toxine
Este bogată în fibre alimentare, are puţine calorii, multe minerale şi vitamine şi ajută să slăbim natural. Supranumită şi leguma "aspirator" de toxine, detoxifiază organismul curăţându-l de toxine, reduce cantitate de hrană consumată la fiecare masă...
Bucătărie
13 dec. 2018
Reţetă rapidă de icre de fasole
Foarte rapid şi simplu de preparat, icrele de fasole pot fi o bună opţiune pentru persoanele care ţin post în această perioadă....
Bucătărie
13 dec. 2018
Cum se prepară delicioasa plăcintă de post cu ceapă
Pentru zilele de post, plăcinta cu ceapă poate fi une din cele mai rapide opţiuni. Uşor de pregătit, plăcinta seamănă cu o pizza calzone ceva mai săracă în umplutură....
Bucătărie
12 dec. 2018
Alimente anticelulită care te scapă de pielea cu aspect de coajă de portocală
Mâncărurile bogate în grăsimi, retenţia de apă şi lipsa mişcării duc la apariţia celulitei. Însă, dintre toate, alimentaţia de zi cu zi este cea mai importantă, de aceea trebuie să-i acorzi o atenţie sporită dacă vrei să previi apariţia aspectului ne...
Bucătărie
11 dec. 2018
Cum să faci un plating sau cum se alege un vin potrivit, câteva din ponturile ediţiei de iarnă a Food Bloggers Conference 2018
Ediţia de iarnă a Food Bloggers Conference a adus în atenţia publicului ponturi în materie de mâncare şi băuturi, trenduri în industria Horeca şi nelimitatele modalităţi de promovare oferite în prezent de reţelele sociale.
Bucătărie
07 dec. 2018
Ciorbă de post cu ciuperci şi smântână vegetală
Pentru zilelel de post în care este restricţionat consumul de carne, gospodinele au inventat una din cele mai gustoase ciorbe. Reţeta are la bază morcovi, ciuperci, borş şi smântână şi se prepară rapid....
Bucătărie
07 dec. 2018
Conopidă pane cu usturoi, ideală în zilele de post
În zilelel de post, când ideile în bucătărie nu sunt dinmtre cel mai diverse, gospodinele pot opta pentru delicioasa conopidă pane cu usturoi....
Bucătărie
06 dec. 2018
Cum se prepară gustoasele trufe din cozonac uscat
Fie că vă doriţi un desert de post (cu ciocolată şi cozonac de post) sau încercaţi să folosiţi cozonacul care rămâne după sărbători, trufele cu migdale şi rom sunt una din ideile recomandate de bucătarii cu experienţă....
Bucătărie
05 dec. 2018
Nutriţionistul Mihaela Bilic explică ce sunt îndulcitorii
Este un cunoscut nutriţionist din România care are reguli stricte pe care le urmează, dar nu este fermă. Consumă produse interzise, dar extrem de rar şi în cantităţi mici. Acum nutriţionistul Mihaela Bilic explică ce sunt îndulcitorii.
Bucătărie
04 dec. 2018
Cum te asiguri că vei cumpăra carne proaspătă de sărbători
De sărbători, fie că alegeţi să pregătiţi preparate din carne de pasăre, vită sau porc, este important să luaţi toate măsurile pentru a vă asigura că achiziţionaţi un produs proaspăt, de calitate şi care nu vă pune sănătatea în pericol....
Bucătărie
03 dec. 2018
Prajitură delicioasă de post cu nucă şi gem
Chiar dacă suntem în post, nu înseamnă că nu ne putem bucura de un desert gustos în zilelel de week-end. Prăjitura cu nucă şi gem este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru această perioadă....
Bucătărie
02 dec. 2018
Supa care ţine la distanţă răceala şi gripa. E mai puternică decât toate antibioticele
În sezonul rece, supele şi ciorbele sunt ideale pentru a ţine la distanţă răceala şi gripa. Dar ce ai spune de una care te pune pe picioare în cazul în care te-ai îmbolnăvit? Supa cremă de usturoi nu este doar delicioasă, ci este şi mai puternică dec...
Bucătărie
30 nov. 2018
Cum se pregăteşte delicioasa plăcintă de cartofi, ideală în perioada postului
Plăcinta de cartofi este o variantă simplificată a celebrei musaca. Uşor de preparat şi foarte gustoasă, această reţetă este perfectă pentru cei care ţin post....
Bucătărie
28 nov. 2018
Cum se fac cele mai pufoase gogoşi de post
Pufoase, aromate şi uşor de preparat, gogoşile sunt un desert excelent în această perioadă pentru persoanele care ţin post....
Bucătărie
27 nov. 2018
Reţetă de tort de şampanie, potrivit de Revelion
În mai putin de 6 săptămâni vom sta la masă alături de cei dragi, sărbătorind intrarea într-un nou an. Pentru asta trebuie să avem grija ca bucatele să fie alese şi potrivite. Azi vă prezentăm o reţetă de tort de şampanie, potrivit de Revelion!
Bucătărie
24 nov. 2018
Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct
A început postul Crăciunului, iar până în noaptea zilei de 24 decembrie, multe persoane renunţă la carne, lapte şi ouă. De multe ori însă, alimentele pe care le alegem în locul lor nu sunt cele mai sănătoase.
Bucătărie
23 nov. 2018
Pâinici crocante cu rozmarin
Pâinea caldă este unul din gusturile care ne declanşează sentimentul de „acasă“. Surprindeţi-vă musafirii punând lângă preparatele preferate câteva chifle calde cu rozmarin....
Bucătărie
23 nov. 2018
Reţeta unui cheesecake gustos cu lămâie verde şi fistic
Un desert extrem de simplu dintr-un amestec de cremă de brânză, biscuiţi, frişcă şi fistic poate fi desertul perfect pentru masa de duminică, dar mai ales într-o zi specială....
Bucătărie
23 nov. 2018
Centenarul Marii Uniri, sărbătorit cu mâncare tradiţională şi multe premii la Atelierul „Click! Poftă bună!“
Unul dintre cei mai apreciaţi tineri chefi din ţară – Toma Ioan Cosmin –, preparate tradiţionale reinterpretate, mulţi gurmanzi şi pasionaţi de gătit, mâncare bună şi voie bună: toate acestea au fost ingredientele Atelierului Meniul Centenarului, org...
Bucătărie
22 nov. 2018
INTERVIU Chef Toma: „Nici nu vreau să aud de fasole cu ciolan. E mâncare de cazarmă, nu de Zi Naţională“ VIDEO
Cosmin Ioan Toma (41 de ani), căruia îi place să gătească după reţetele străbunilor, a pregătit 100 de preparate inedite care vor fi expuse la Alba Iulia în zilele de sărbătoare a Centenarului Marii Uniri
Bucătărie
21 nov. 2018
Cel mai bun desert românesc, după o reţetă veche de 100 de ani, cu „pita săracului“ în loc de blat FOTO
Invitat la Adevărul Live, chef Cosmin Ioan Toma, specialist în reinterpretarea preparatelor vechi, a vorbit despre gastronomia românească şi dezvăluie reţeta a ceea ce consideră a fi cel mai bun desert autentic românesc....
Bucătărie
21 nov. 2018
Povestea bucătarului român care a lansat un parfum comestibil şi cea mai mare carte de bucate
Este unul dintre cei mai renumiţi bucătari din România. Originar din Alba Iulia, chef Cosmin Ioan Toma este „bucătar de centenar“ şi cel care a lansat cea mai mare carte de bucate. Specialitatea sa este reinterpretarea reţetelor vechi, iar astăzi înc...
Bucătărie
20 nov. 2018
Reţetă de pâine crocantă cu usturoi şi caşcaval, gata în 20 de minute
Una dintre cele mai rapide reţete este cea de pâine-aperitiv cu usturoi şi caşcaval. Gata în 20 de minute şi extrem de simplu de făcut, preparatul va fi pe placul tuturor....
Bucătărie
20 nov. 2018
Reţetă de mini pizza cu blat de vinete, ideală în diete
Pentru cei care au eliminat făina sau pur şi simplu iubesc gustul vinetelor, mini pizza delicioasă poate fi o idee inedită pentru a reinventa reţeta tradiţională....
Bucătărie
16 nov. 2018
Mihaela Bilic: „Ciocolată şi banana sunt de ajutor în cura de slăbire!“ Când şi cât se mănâncă
Nutriţionistul Mihaela Bilic ne îndeamnă să nu renunţăm la micile plăceri atunci când ţinem o cură de slăbire. Mai mult decât atât, ea chiar ne îndeamnă să consumăm puţină ciocolată pentru a putea face faţă stresului cauzat de lipsa unor anumite alim...
Bucătărie
15 nov. 2018
Eveniment Click! Poftă bună! Atelier Meniul Centenarului
Bucătăria cea plină de arome şi culori este locul magic în care legumele, carnea, condimentele şi poveştile se însoţesc, pentru a crea un adevărat spectacol culinar.
Bucătărie
15 nov. 2018
Reţeta unor chifteluţe delicioase din legume, servite cu sos de vin alb
În perioadele de post sau în cele în care ţi-ai propus să iei o pauză de la carne, reţeta de chifteluţe din legume cu sos de vin alb reprezintă alternativa unui preparat clasic şi foarte îndragit....
Bucătărie
15 nov. 2018
Cum se prepară inedita şi gustoasa plăcintă cu şuncă, caşcaval şi... frişcă
Placinta cu şuncă şi caşcaval poate nu este o reţetă ieşită din comun, însă ce aţi spune de varianta la care se adaugă şi frişcă? Pentru iubitorii de preparate inedite, bucătarii ne propun o nouă combinaţie de ingrediente.
Bucătărie
15 nov. 2018
6 alimente care te fac fericită. La unele chiar nu te aştepţi
Anumite alimente îţi pot aduce la propriu zâmbetul pe buze. Ele stimulează producţia de endorfine şi serotonină, supranumiţi „hormonii fericirii”. Iată câteva dintre acestea.
Bucătărie
14 nov. 2018
Istoria conservelor. Cum au fost inventate şi câţi ani împlineşte cutia din metal!
În anul 2113, umila cutie de conservă va împlini venerabila vârstă de 300 de ani! Povestea ei de succes, nelipsită de dramatism, este datorată unui inginer englez, Bryan Donkin.
Bucătărie
13 nov. 2018
Reţetă pentru o placintă delicioasă şi săţioasă cu ficăţei de pui şi ciuperci
Placinta cu ciuperci şi ficăţei este un aperitiv perfect pentru o masă în familie sau pentru vizita prietenilor. În plus, combinaţia de ficăţei cu ciuperci este delicioasă şi consistentă.
Bucătărie
13 nov. 2018
Brioşe-aperitiv cu măsline şi caşcaval, ideale pentru gustarea de dimineaţă
Dacă ai rămas în pană de idei pentru gustarea de dimineaţă, brioşele aperitiv cu măsline pot reprezenta soluţia ce te va scoate de fiecare dată din impas. Acestea sunt excelente şi pentru zilele în care prietenii îşi anunţă vizita, iar timpul nu îţi ...
Bucătărie
12 nov. 2018
← Pagina 38
Pagina 40 →