Imagini istorice! Novak Djokovici a plâns ca un copil după victoria de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frustrarea și tensiunea adunate anul trecut, când Novak Djokovici a fost eliminat rând pe rând de la turnee pentru că nu era vaccinat anticovid, și-au spus cuvântul acum, după ce sârbul a câștigat entuziasmant Australian Open.

Novak Djokovici, susținut de familie și prieteni în timp ce plângea. Foto Getty images
Novak Djokovici, susținut de familie și prieteni în timp ce plângea. Foto Getty images

Novak Djokovic (35 de ani), noul lider ATP, nu și-a putut stăpâni lacrimile după finala Australian Open. A mers în loja sa, printre colaboratori și membrii familiei, s-a prăbușit și a lăsat lacrimile să curgă. Djokovici a rămas întins câteva zeci de secunde, timp în care a lăsat lacrimile să curgă, iar apropiații lui încercau să-l consoleze.

Apoi a coborât cu greu din lojă, tremurând serios, s-a așezat pe bancă, unde a băgat capul în prosop și a început să plângă din nou, cu sughițuri care putut fi auzite în întrega lume.

Sârbul a plâns în prosop după finala de la AO. Captură TV
Sârbul a plâns în prosop după finala de la AO. Captură TV

Victoria a venit la Australian Open după ce Novak Djokovici nu putut participa la ediția de anul trecut, nefiind lăsat să intre în țară pentru că nu era vaccinat împotriva COVID-19.

Cu succesul de astăzi, Djokovic a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam, cel mai mare număr din istorie, cu care se mai laudă doar Rafael Nadal. În total, 91 de titluri a câștigat sârbul, cu unul mai mule ca rivalul său iberic.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri