Ucraina „fierbe“: înfrângerea teribilă cu România, descrisă într-un cuvânt de presa de la Kiev

0
Publicat:

Ucraina a „reușit“ să rateze calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup (12-17 noiembrie, Sevilla), având un lot cu jucătoare de Top 50 mondial la simplu, plus o pereche consacractă de dublu în surorile Kichenok. În plus, după prima zi a partidelor desfășurate la Florida, Ucraina a condus România cu 2-0. Totul s-a năruit însă după confruntările de sâmbătă, când Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au reușit o revenire epică, calificând formația tricoloră cu 3-2, câștigând ambele partide de simplu, dar și pe cea de dublu.

Fanii Ucrainei au asistat la un eșec incredibil. FOTO: Facebook
Fanii Ucrainei au asistat la un eșec incredibil. FOTO: Facebook

Această înfrângere teribilă a iritat presa ucraineană. Potrivit gsp.ro, jurnaliștii de la sport.ua au catalogat tot ce s-a întâmplat, ieri, printr-un singur cuvânt, „fiasco“.

Ce a scris site-ul sport.ua?

*Fiasco! Surorile Kichenok au pierdut în fața Anei Bogdan și a lui Jaqueline Cristian. Ucraina n-a reușit să ajungă în finala mondială a Cupei Billie Jean King. Pe 13 aprilie, echipa de tenis feminin a Ucrainei a încheiat duelul pentru calificarea în finala Cupei Billie Jean King împotriva echipei României. Al treilea meci din ziua a doua, disputat pe terenul din complexul Omni Amelia Island Resort din Florida (SUA), a fost jucat de Lyudmila și Nadiia Kichenok. Au jucat împotriva echoipei Ana Bogdan / Jaqueline Cristian, iar îtâlnirea s-a încheiat cu victoria duoului românesc, în două seturi.

Ucraina – România, scor 2-3

Vineri

*Tsurenko (42 WTA) – A. Bogdan (64 WTA)

3-6, 6-2, 6-0

*Svitolina (18 WTA) – J. Cristian (75 WTA)

6-3, 7-5

Sâmbătă

*Svitolina (18 WTA) – A. Bogdan (64 WTA)

4-6, 6-4, 3-6

*Tsurenko (42 WTA) – J. Cristian (75 WTA)

6-2, 4-6, 4-6

*Nadiia Kichenok / Lyudmyla Kichenok – Ana Bogdan / Jaqueline Cristian

2-6, 6-7

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite