Colorata, mâine-i gata! Jose Mourinho, asaltat de amatorii de fotografii la dineul oficial GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de partida de azi dintre Generația de Aur și legendele lumii a avut loc dineul oficial, la care au participat principalii actori ai meciului de gală, dar și impresari, cântăreți sau jucători în activitate. Antrenorul Jose Mourinho a fost principala atracție a celor prezenți, astfel că tehnicianul a fost solicitat pentru fotografii în cele mai dese rânduri.

Normal, pozele au ajuns imediat pe rețelele de socializare, dezvăluind atmosfera în care s-a desfășurat evenimentul de aseară. Lusitanul care a reușit să câștige de două ori trofeul UEFA Champions League, cu FC Porto în 2004 și cu Inter Milano în 2010 a făcut și turul televiziunilor. Într-un interviu acordat PRO TV, Jose Mourinho a fost întrebat dacă se vede selecționer al României, având în vedere că nu a antrenat nicio națională în carieră.

”The Special One” a oferit un răspuns elegant, spunând că portughezii ar fi foarte supărați pe el dacă va cânta imnul unei alte țări. „Cred că vor fi foarte supărați pe mine cei din Portugalia. Destinul meu este să fiu selecționerul Portugaliei. Când voi obosi să antrenez echipe de club, dar n-am obosit... deci vor fi nevoiți să aștepte puțin.

Dar dacă voi antrena o altă națională în afară de Portugalia... dacă voi cânta imnul unei alte țări, ei nu vor fi fericiți”, a spus Jose Mourinho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite