S-a aflat motivul pentru care a fost eliminat Papp. „A jucat murdar. Ne-a înjurat tot timpul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Itay Shechter (35 de ani), atacantul celor de la Hapeol Beer Sheva, pe care Paul Papp l-a îmbrâncit pe tunelul de la vestiare a povestit în presa israeliană ce s-a întâmplat în momentul eliminării fotbalistului Universității Craiova.

Paul Papp a fost eliminat prostește în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Foto: Sportpictures
Paul Papp a fost eliminat prostește în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Foto: Sportpictures

Papp a fost eliminat la pauza meciului cu israelienii, după un conflict cu Schechter. Fundașul central l-ar fi împins pe atacantul celor de la Hapoel chiar sub ochii arbitrului și a văzut imediat cartonașul roșu din partea „centralului” Nicholas Walsh.

Itay Shechter a vorbit în presa din Israel despre acel moment. „Pe tot parcursul meciului a jucat foarte murdar şi i-a înjurat pe jucătorii noştri. Am mers la pauză să-l avertizez să joace mai curat şi mai calm, iar el m-a împins, aşa că arbitrul i-a arătat roşu. N-a încetat să-i înjure pe jucătorii noştri”, a declarat Shechter potrivit israelhayon.co.il.

Cârțu l-a „demolat” pe fundașul Craiovei

După meci, Sorin Cârțu, președintele alb-albaștrilor, nu l-a iertat pe Papp pentru gestul său. El a plecat din lojă la pauză, înfuriat de eliminarea fundașului. „Tu te apuci să faci pe Rambo pe culoar pe acolo! Ai 33 de ani, băi băiatule, ești cu familia acasă, cu copil. El zice că s-au împins, că nu știu ce, dar, din toate detaliile obținute de acolo, l-a lovit pe ăla ca lumea! Păi da, suntem bătăuși... Avem orgolii personale, individuale. Am pretenții de la tine, să fii jucătorul care coordonează defensiva. Și tu ce faci, mă? E posibil așa ceva?”, a declarat Cârțu.

”Acel eveniment, mă refer la eliminarea lui Paul, nu avea ce să caute în acestă partidă. Al patrulea arbitru mi-a spus că Paul a avut un moment violent. Sunt foarte supărat. Putea lua un roșu în beneficiu echipei, dar nu așa! Sunt gesturi de neacceptat. Aceste lucruri afectează rezultatele echipei, performanța și chiar atmosfera din cadrul grupului”, a încheiat Cârțu.

CSU Craiova și Hapoel Beer Sheva au încheiat la egalitate, 1-1, partida din prima manșă a play-off-ului Conference League. Returul se va disputa joi, în Israel. Câștigătoarea merge în grupele competiției.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite