Mititelu a luat foc după bannerul oribil afișat la derbyul Craiovei. Mihai Rotaru, pus la zid de lumea fotbalului

0
Publicat:

Derbyul dintre Universitate Craiova și FCU, încheiat 1-1, a stârnit orgolii mari printre oficialii celor două formații. În ceea ce-i privește pe suporteri, aceștia nu s-a înghesuit la partida din Bănie, doar 15.000 de fani asistând la meci. Chiar și așa, fanii și-au dat în petic, afișând un banner oribil prin care e jignită familia lui Adrian Mititelu, finanțatorul FCU.

Mihai Rotaru, fără reacție în fața suporterilor. Foto Sportpictures
Mihai Rotaru, fără reacție în fața suporterilor. Foto Sportpictures

Un mesaj vulgar, explicit, la adresa familiei Mititelu, a tronat în peluza Universității, mai bine de 20 de minute. Acesta a fost vizibil și în transmisia live a televiziunilor, care s-au chinuit din răsputeri să-l evite. Mihai Rotaru, patronul gazdelor, a fost cel arătat cu degetul de oamenii de fotbal, pentru că a permis afișarea bannerului, ba chiar a rânjit când l-a observat.

Adrian Porumboiu a „pus tunurile” pe Mihai Rotaru, dar și pe suporterii de la Peluza Nord. „Din acest moment lui Rotaru să îi spuneți doar Rotaru. Să nu îi mai spuneți domnul Rotaru că nu merită. Nu ai cum să îi spui domnul Rotaru acestui om, atât timp cât el a stat în tribună sau unde o fi stat el la meciul ăsta și nu a făcut absolut nimic ca acel banner să dispară imediat de unde era afișat. Nu ai cum tu ca patron să permiți atâtea minute ca un astfel de banner să fie afișat în văzul oamenilor de pe stadion, dar și a unei țări întregi, că mesajul scris s-a văzut și la televizor, fiind și club gazdă și organizator al acestui meci.

Inadmisibil în 2023

Pe stadion erau femei în toată firea, domnișoare, copii, cum poți să permiți o asemenea mârșăvie? Mititelu are și el soție, copii, nepoți, chiar nu mai avem pic de bun simț în noi? Așa ceva este inadmisibil în anul 2023 pe un stadion de fotbal, dar și pe un stadion al unei țări din Uniunea Europeană. Însă, cred că Rotaru a rânjit și s-a amuzat de acest banner. Dar oare lui Rotaru îi convenea dacă lui și familiei sale îi era adresat de galeria lui FCU un astfel de banner într-un astfel de meci cu o asemenea audiență la TV?

Iar suporterilor de la Peluza Nord le transmit să le fie rușine și mă pot înjura cât vor dori, dar pentru ce au făcut aseară sunt de neiertat. Dați-le mă lui Mititelu 10-0 dacă puteți, surclasați-l pe teren dacă aveți echipă mai bună ca el, dar nici așa...”, a declarat Adrian Porumboiu pentru ProSport.

La rândul său, Adrian Mititelu a răbufnit după partida dominată în totalitate de echipa sa. „Să afișeze un banner cât casa de mare, la un meci transmis...?! Iar clubul gazdă să nu facă nimic?! Asta este marea organizare de la acest club superprofesionist? Vă spun, pentru chestia asta n-o să-i iert niciodată!

Închide peluza la meciurile directe

Și ce va depinde de mine, indiferent sub ce sancțiune, Peluza Nord a lor se va închide la meciurile cu FCU! Nu va exista cât timp voi fi eu gazdă. Nu cred că lui Rotaru i-ar conveni să găsească la meciul următor mesaj cu «familia Rotaru....». Nu i-ar conveni chestia asta. Stăteai ca blegu' în tribună...?! Indiferent ce război am avut cu el, dacă el trecea prin asta, mă duceam și rupeam eu banner-ul în două minute!

Au stat ca niște nesimțiți... Am și eu familie, copii, nepoți! Am băgat zeci de milioane în fotbalul craiovean și vin niște neica-nimeni și vorbesc ei de Știința? Despre Știința pentru care eu mi-am dat viața?  Să mă înjure și să-mi jignească familia în halul ăsta? Vă spun că pentru treaba aceasta, nu-i iert! Voi face demersurile legale și regulamentare pentru ca acest club să fie sancționat pentru faptul că e incapabil să organizeze un meci”, a declarat Adrian Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite