Mircea Lucescu, interviu în Gazzetta dello Sport. Unde vrea să antreneze românul

0
Publicat:

Mircea Lucescu nu a mai suportat să vadă ororile războiului din Ucraina și a decis să plece de la Dinamo Kiev. Românul se află în așteptarea unui oferte și a mărturisit într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport unde ar vrea să antreneze.

Mircea Lucescu a plecat de la Dinamo Kiev în urmă cu 3 săptămâni. Foto TVR
Mircea Lucescu a plecat de la Dinamo Kiev în urmă cu 3 săptămâni. Foto TVR

Unul dintre cei mai titrați antrenori ai lumii (35 de titluri, Pep Guardiola având 36, iar Sir Alex Fersgusson, 49), a declarat că încă are poftă de a cuceri trofee și de a face performanță la cel mai înalt nivel.

„Nu mă gândesc la retragere. Nu depinde unde mergi, ci cum ești. Cineva poate să preia Real Madrid într-o situație rea, să fie huiduit și totul să meargă prost, iar altul să se ducă în Serie C, să ajută copiii să crească și să se simtă ca în paradis.

Banii nu contează

Nu mă uit la bani. Vreau să lucrez undeva unde pot să câștig. Încă am pasiune, iar acest lucru este cel mai important pentru un om. Când toată speranța dispare, pasiunea te face să continui”, a spus Mircea Lucescu pentru Gazzetta dello Sport.

Cu câteva zile înainte, antrenorul român spusese pentru Tuttosport de ce a părăsit pe Dinamo Kiev:  ”Nu, nu m-am retras. În niciun caz! Din păcate, în Ucraina nu mai exista posibilitatea să lucrez în condiții bune. Am stat acolo mulți ani, dar acum pragul minim de profesionalism nu este atins. Vina este acestui nenorocit de război, a nimănui altcuiva. Acum mă odihnesc și aștept oferte”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite