Ionel Ganea, atac incredibil la Gică Popescu, în zi de sărbătoare: „Caracter josnic. Dacă ies lovele, ești prietenul lui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Popescu s-a erijat în organizatorul meciului de adio al internaționalilor din anii '90, care va avea loc diseară pe Arena Națională, de la ora 20.30. Fostul internațional a susținut conferințe de presă, a oferit informații despre numărul de bilete vândute și despre numele mari care vor juca împotriva Generației de Aur.

Ionel Ganea nu a fost invitat la meciul de diseară. Foto Mediafax
Ionel Ganea nu a fost invitat la meciul de diseară. Foto Mediafax

Fost internațional în perioada 1999-2006, Ionel Ganea nu a fost invitat să participe la meciul de adio, astfel că a lansat un atac furibund la adresa lui Gică Popescu. „Ganezul” consideră că în spatele implicării lui Popescu s-ar ascunde interese de ordin material. „Dacă faci un asemenea eveniment, ar trebui să judeci că o generație are vreo 20 de ani. Și meritau să fie chemați și alți fotbaliști care în acea perioadă au scris istorie pentru echipa națională.

Eu, unul, nu cred că doar m-am plimbat pe la lot. La fel, de ce nu vor fi acolo Mutu, Chivu, Lobonț? Să nu-mi spună mie că e un meci dedicat doar celor de la Cupa Mondială din 1994! Că Adi Ilie, Sabău sau Lăcătuș n-au fost în America, da?

Merita măcar să fie chemat ca spectator

Meritam să fim măcar invitați, nu neapărat să stăm pe bancă sau să jucăm. Îi era greu lui Popescu să distribuie 20-30 de invitații pentru foști colegi exact din acea perioadă? Dar, pentru a spune lucrurilor pe nume, Popescu e un individ cu caracter zero! Dintre foștii mei colegi, are cel mai josnic caracter. Asta ca să fiu ponderat în cuvinte!

Gică Popescu s-a implicat în organizarea meciul de retragere a Generației de Aur. Foto Facebook
Gică Popescu s-a implicat în organizarea meciul de retragere a Generației de Aur. Foto Facebook

Popescu e o mare dezamăgire ca om. Un fotbalist extraordinar, dar un om lipsit complet de respect. Îl interesează numai banii. Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun. Dacă nu, ești un mare dușman! N-ar strica să aflați, de exemplu, că firma care vinde acum tricourile pentru eveniment e a lui și a fiicei lui. Eu așa știu!

E fiert pe cașcaval

E fiert pe cașcaval! Aș putea să zic mai multe despre Popescu, dar mă abțin, deocamdată. Am văzut, de exemplu, ce mare afacerist e cu Școala lui de fotbal de la Craiova. Un eșec total! Câte zeci, sute de talente s-au pierdut inutil acolo!

Știți cum e asta că nici nu bagă în seamă pe nimeni dintre o grămadă de internaționali importanți care trebuiau să fie acum pe listă? Ca și cum FRF ar ignora istoria echipei naționale și n-ar mai invita niciun fost jucător la partidele reprezentativei! Cum a ajuns Popescu să vorbească și să stabilească el în numele tuturor?”, s-a întrebat Ionel Ganea, înainte de meciul pe care Generația de Aur îl va juca împotriva vedetelor internaționale. 

Diferență mare față de Gică Hagi

Poți să-l compari pe Popescu cu Hagi, inclusiv la calitate umană? Niciodată! Hagi e un mare sufletist și ajută pe toată lumea, când are ocazia. Sunt nenumărate cazuri de foști colegi pe care Hagi i-a sprijinit și i-a respectat întotdeauna.

Inclusiv pe Popescu! Păi, cine l-a mai angajat după ce a ieșit din pușcărie? Hagi! Nu degeaba i se spune Regele, fiindcă e și un om cu o inimă imensă. Duceți-vă și uitați-vă și prin bisericile din Constanța, să vedeți câte donații a făcut Hagi pe-acolo!”a răbufnit Ionel Ganea pentru sportpesurse.ro. De partea cealaltă Popescu nu i-a răspuns încă fostului său coleg de națională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite