Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu, din nou la judecată. Scandal reizbucnit după 12 ani. „Un idiot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu, cândva buni prieteni, s-au certat în 2012, când pe atunci patronul de la FC Vaslui l-a acuzat pe fostul său coleg, președintele CCA în acea vreme, că ”ia bani” și o favorizează pe CFR Cluj. A urmat o serie de declarații dure, totul culminând cu momentul în care Crăciunescu a spus că Porumboiu a avut o boală cu transmitere sexuală în tinerețe.

Ion Crăciunescu amenință că-l dă în judecată pe fostul său coleg. Captură DigiSport
Ion Crăciunescu amenință că-l dă în judecată pe fostul său coleg. Captură DigiSport

De-a lungul a 12 ani, în care cei doi au ajuns și la judecată, scandalul s-a stins, până în această săptămână. Adrian Porumboiu l-a jignit în mod repetat pe Ion Crăciunescu, într-o ediție a emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”. Așa că analistul DigiSport a văzut declarațiile și a decis să-l dea în judecată pe fostul său coleg.

Vasluianul s-a ambalat când a vorbit despre scandalul din urmă cu 12 ani și l-a distrus pe Crăciunescu: ”Ne-am împăcat ca să nu mai vorbim. Pentru că eu așteptam... Domn'e, cel mai bun prieten al tău... Domn'e, am mai spus treaba asta... Să spună o minciună atât de gogonată. O minciună ordinară la adresa mea, ceva ce nu s-a întâmplat.

A mințit ca un ordinar

Că am avut sifilis... Dar n-am avut, băi, fraților! Am o mie de controale. A avut un coleg de echipă, un nume cunoscut, nu o să-i dau niciodată numele, că nu sunt nebun la cap. A avut un coleg, eu i-am spus de colegul ăla că a avut nu știu ce... După 10-15 ani, când a ieșit scandalul cu CFR Cluj, cu ce făcea el cu CFR Cluj, că Porumboiu a avut el, că i-a spus lui Erdei (n.r. fostul arbitru Zoltan Erdei).

Bă, ai mințit ca un ordinar, ordinarul ordinarilor! Nici n-a fost vorba de treaba asta. E ordinar, ordinar! Când spui... Dom'ne, am așteptat un singur lucru și asta mă irită. Bă, ai avut atâta timp. Ieși, bă, și spune: 'Dom'ne, am greșit!'. Păi, tu ții coada sus, nu ți-e rușine? Cu așa grosolănie la adresa mea?! Dom'ne, e idiot, nu orgolios! E idiot!”, a spus Adrian Porumboiu în emisiune.

Porumboiu să dovedească tot ce a spus

Ion Crăciunescu a răbufnit și a anunțat că se va ajunge din nou la tribunal. ”Eu l-am luat în brigadă pe el, să facem o deosebire. O să-i ofer posibilitatea să le explice în fața instanțelor abilitate să judece așa ceva. Îl dau în judecată. Calomnie, insulte, tot ce vreți. M-a făcut la un moment dat… Că mi-a dat mie Paszkany bani după meci.

Adrian Porumboiu, pus pe harță. Foto Arhivă Adevărul
Adrian Porumboiu, pus pe harță. Foto Arhivă Adevărul

Eu vreau să dovedească el tot ce a spus. Nu vreau să mai cad în capcana asta, să spună el că ne-am jignit reciproc și s-a terminat procesul. Nu vreau să mai spun nimic, mă duc la un avocat, să facă plângere penală și cu asta, basta. Noi ne împăcaserăm. Nu știu de unde a explodat, nu a fost nimic. Eu mă duc cu el în instanță și nu mai afirm niciun cuvânt despre el. Tot ce afirm, eu o să aduc dovezi.

După ce ne-am judecat pe problemele astea (n.r. declarația conform căreia Adrian Porumboiu ar fi avut sifilis), ne-am împăcat, am vorbit. Niciodată! (n.r. nu o să mai discute cu Adrian Porumboiu)”, a anunțat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite