Gigi Becali, călcat în picioare: „Educația și-a format-o la oi și pe bulevard“

0
Publicat:

Când echipa sa a revenit puternic în lupta pentru titlu, Gigi Becali a „reușit“ să implice FCSB într-un scandal, care se poate încheia cu depunctarea formației din Berceni.

becali

După partida din play-out din runda trecută, Voluntari – Mioveni (1-0), arbitrată impecabil de Iuliana Demetrescu (33 de ani), latifundiarul din Pipera a făcut niște declarații aberante pentru prosport.ro:Am văzut meciul Voluntari – Mioveni. Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce e asta? Știu, așa e în vestul Europei, asta e moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin! Sunteți nebuni la cap? Bă, dacă-i dă cu mingea-n țâță?“.

Din cauza acestor afirmații rușinoase, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a deschis o anchetă împotriva FCSB-ului. Care, potrivit regulamentului, se poate lăsa inclusiv cu depunctarea echipei! Marea șansă a formației din Berceni, în evitarea unui astfel de verdict devastator, ține de faptul că, în acte, Gigi Becali nu deține vreo funcție la club. Chiar și așa, vorbim despre un scandal gratuit, creat de finanțatorul care își sabotează propria echipă!

În weekend, arbitrii din România intenționează să iasă pe teren cu tricouri pe care se va vedea un mesaj împotriva discriminării de gen. Mai mult decât atât, Becali a fost deja desființat de Adrian Porumboiu și de Dumitru Dragomir, doi oameni cu care se află chiar în relații bune!

*Adrian Porumboiu pentru „Gazeta Sporturilor“: Mă înclin în fața Comisiei Centrale a Arbitrilor (n.r. – pentru că s-a sesizat după declarațiile lui Becali). Protestul arbitrilor înseamnă normalitate. Pentru că nu se poate trece peste ce tâmpenii a spus Gigi. Ce nu înțelege el e că femeia trebuie înțeleasă și iubită, nu discreditată! Stau și mă întreb: cum a putut Gigi să facă asemenea declarații, el având 4 femei în casă?! Cum să ajungi să vorbești așa despre o femeie? Pe cuvântul meu de onoare că te deprimă când îi vezi pe unii că au asemenea apucături. Cine acceptă așa ceva, ce susține Becali, atunci trebuie să rămână cu el în grotă, să trăiască acolo!

*Dumitru Dragomir pentru Digi Sport: Becali greșește de multe ori. Nici n-ar avea cum să n-o facă pentru că educația și-a format-o la oi și pe bulevard. Asta-i educația lui, oile și bulevardul.

Play-off, etapa a VIII-a

Vineri: Rapid – Sepsi 20.30

Sâmbătă: CS U Craiova – Farul 21.30

Duminică: FCSB – CFR Cluj 21.00

Clasament

1. Farul Constanța 46 de puncte

2. FCSB 43p*

3. CFR Cluj 39p*

4. CSU Craiova 36p

5. Rapid 34p

6. Sepsi 25p

Play-out, etapa a VIII-a (penultima)

Vineri: Voluntari – Botoșani 17.30

Sâmbătă: Petrolul – Hermannstadt 14.30

Sâmbătă: „U“ Cluj – Chindia 19.00

Duminică: Mioveni – UTA 13.30

Duminică: FC U Craiova – FC Argeș 18.15

Clasament

1. Petrolul 34p

2. FC U Craiova 32p

3. Voluntari 30p

4. Hermannstadt 28p

5. Botoşani 28p

6. „U“ Cluj 27p

7. UTA 22p*

8. Chindia 22p

9. FC Argeş 21p*

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**În play-out, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce locurile 7 și 8 vor juca un baraj de menținere / promovare cu locurile 3 și 4 din „B“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite