Halep își flutură victoria pe Instagram: Simona a explicat, pe larg, ce a câștigat la TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) a primit abia aseară confirmarea reducerii suspendării ei pentru dopaj, de la 4 ani la 9 luni, însă, foarte probabil, avea semnale clare în acest sens, după cum Adevărul a explicat aici.

Simona Halep
Simona Halep

Potrivit avocatului Bogdan Stoica la Digi Sport, în momentul aflării verdictului oficial de la TAS, „Simo“ a reacționat printr-un strigăt de bucurie. Și a fost vizibil emoționată. Ceea ce reiese și din postarea pe care a făcut-o pe contul ei de Instagram, la câteva ore după decizia venită de la Lausanne.

Ce a scris Simona Halep?

*Ziua de azi marchează un moment crucial, întrucât tribunalul și-a anunțat verdictul, confirmând poziția mea și clarificând lucrurile. Cu o decizie unanimă, tribunalul m-a exonerat de:

1- orice abatere legată de acuzaţii de dopaj sangvin.

2- a fost determinat, în unanimitate, că incidentul nefericit cu testul pozitiv la Roxadustat a rezultat din contaminarea accidentală a suplimentului, ceea ce a condus la o sancţiune redusă la nouă luni.

3- În plus, tribunalul a solicitat ITIA să mă despăgubească cu 20.000 de franci elveţieni.

*În această călătorie provocatoare, credinţa mea neclintită în integritatea adevărului şi în principiile dreptăţii a fost farul meu. În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzaţii defăimătoare şi cu o opoziţie formidabilă, spiritul meu a rămas plin de susţinere, ancorat în convingerea mea neclintită că sunt un sportiv curat. Această încercare a fost o dovadă a rezistenţei, iar triumful adevărului e o reabilitare dulce-amăruie, care, deşi târzie, este extrem de îmbucurătoare.

*În mod egal le mulțumesc sponsorilor, fanilor loiali, și unor colegi de breaslă. Ei au reprezentat pilonii puterii mele și mi-au oferit sprijin necondiționat. Încurajările copleșitoare din partea atâtor români m-au întărit în egală măsură și mi-au permis să câștig această cauză cu o concluzie îndreptățită și onorabilă.

*Privesc înainte şi aştept cu nerăbdare să întorc această pagină şi să revin în circuit un spirit revigorat. Cu dragoste și mulțumire, Simona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite