„Greii“ comentează cazul Halep: reacții de la Toni Iuruc, Virginia Ruzici, Ilie Năstase și avocatul Simonei

0
Publicat:

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a redus suspendarea româncei, de la 4 ani la doar 9 luni. Victoria obținută a fost posibilă, pentru că a fost anulată problema „pașaportului biologic“. Și s-a considerat că „Simo“ a fost, într-adevăr, victima unei contaminări cu Roxadustat.

Ilie Năstase are încredere că Simona Halep poate străluci din nou
Ilie Năstase are încredere că Simona Halep poate străluci din nou

*Ilie Năstase pentru Gazeta Sporturilor: Ea e foarte ambițioasă și acum poate să joace liniștită, relaxată, mai ales că a demonstat că n-a luat nimic ilegal, cu bună știință. Din păcate, Simona a stat departe de teren aproape dublu față de cât s-a decis acum la TAS. Cred că avocații ar fi trebuit să insiste mai mult, să se judece mai repede, dar acum au recuperat, merită felicitați. Ea s-a antrenat în timpul ăsta, n-a stat degeaba, iar tenisul nu se uită într-un an și jumătate. Unii se accidentează și stau atât, dar revin. Îi lipsesc meciurile, dar acum sigur va primi wild-carduri la multe turnee. La Grand Slam-uri e mai greu, dar se poate. Acum nu mai are nimic de dovedit, a fost numărul 1 mondial.

*Bogdan Stoica, avocatul Simonei, pentru Digi Sport: Am crezut încă de la început în ea, pentru că o cunosc. De la testele de păr, care sunt foarte precise, am avut certitudinea tehnică legată de nevinovăția ei. Dacă ar fi luat o singură pastilă cu Roxadustat, valorile la testul de păr ar fi fost de 10.000 de ori mai mare. Rețineți, de 10.000 de ori mai mare decât rezultatele care i-au ieșit Simonei.

*Toni Iuruc, fostul soț al Simonei, pentru Fanatik: E o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că n-aș vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Așa cum am declarat în urmă cu doi ani, eu cred că e o decizie normală. Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, n-am ce să spun. Da, e o normalitate! (n.r. – reducerea suspendării).

*Virginia Ruzici, fostul manager al Simonei, pentru gsp.ro: Pentru mine e o zi, aș putea spune, euforică. Mă bucur nespus pentru Simona. Primind aceste 9 luni, ea va putea să revină repede pe terenul de tenis și sunt convinsă că va juca extrem de bine, poate chiar fără nicio presiune. Simona a suferit enorm în această perioadă și nu cred că ar fi vrut cineva să fie în locul ei. E o veste mare, ne bucurăm că va putea participa din nou în turnee, capabilă să câștige mari titluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite