Halep a câștigat războiul cu ITIA: reacția forului care a încercat să o distrugă pe Simona

0
Publicat:

La scurt timp după publicarea deciziei TAS, au început să curgă reacții despre verdictul venit în acest dosar ultramediatizat. Simona a oferit o scurtă reacție pentru Euronews România, în timp ce Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a comentat decizia de la Lausanne pe platforma X.

Simona Halep
Simona Halep

*Simona Halep: De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început. Și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit.

*Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA): Luăm act de decizia TAS în cazul jucătoarei române de tenis, Simona Halep.

*Karen Moorhouse (director executiv ITIA): Un element esențial al procesului antidoping e dreptul unui jucător de a face apel, iar ITIA respectă atât dreptul său de a face acest lucru, cât și rezultatul. ITIA așteaptă motivarea completă a deciziei TAS și o va revizui amănunțit în timp util. Jucătoarea e liberă să revină începând de astăzi, sub rezerva oricăror cerințe privind data intrării în anumite turnee.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite