Mouratoglou, călcat în picioare de americani: Tennis World USA vorbește despre un om fără credibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) se pregătește de revenirea pe teren, după ce suspendarea ei pentru dopaj s-a redus de la 4 ani la 9 luni. Această victorie, deși nesperată, nu poate elimina ce a pierdut „Simo“. Iar pierderile sunt uriașe, atât în plan profesional, cât și financiar, dar și de imagine. Numai când ne amintim că Halep stă de un an și jumătate în afara circuitului, ne dăm seama că ea a plătit un preț înfiorător de mare pentru acest caz până la „victoria“ de acum.

Patrick Mouratoglou, pe când o antrena pe Simona Halep
Patrick Mouratoglou, pe când o antrena pe Simona Halep

Dacă fosta ocupantă a locului 1 WTA a trăit un coșmar, începând cu octombrie 2022, când a primit rezultatul testului pozitiv la Roxadustat, în schimb, antrenorul care a băgat-o în această situația și-a văzut de viață și de carieră. Pentru Patrick Mouratoglou, totul a decurs de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. El a continuat să fie implicat în tenis, în calitate de specialist, antrenor și comentator și doar, de vreo două ori, a spus că se simte vinovat pentru calvarul Simonei. Prea puțin!

Acum, un articol devastor al americanilor de la Tennis World USA îl face praf pe Mouratoglou. Acest text vine după ce, la începutul anului, francezul a fost călcat în picioare și cu ocazia promovării sale pe rețelele de socializare de către organizatorii Australian Open.

Ce a scris Tennis World USA despre cazul Halep și Patrick Mouratoglou?

*S-a făcut dreptate? Da: Simona și-a susținut nevinovăția din primul moment, preț de câteva luni care au reprezentat un coșmar. Dar acum, în sfârșit, se poate întoarce pe teren.

*Cei care au numit-o dependentă de droguri, dopată sau trișoare vor trebui să se gândească din nou. Simona a câștigat. Iar Patrick Mouratoglou a pierdut. Antrenorul francez și-a pierdut credibilitatea după această situație. Chiar el însuși a luat toată responsabilitatea asupra lui pentru ce s-a întâmplat cu Simona. Astfel, e just să spunem că el e marele perdant al acestei situații.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite