Gică Hagi, emoționat pe Arena Națională. Detaliul pe care l-a remarcat: „M-a frapat, pur și simplu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi și colegii săi de generație au readus bucuria românilor de a vedea fotbalul adevărat. Momentele de glorie și emoția jocului au fost rememorate de cei 55.000 de spectatori de pe Arena națională și de cele câteva milioane de telespectatori care au privit meciul de retragere al Generației de Aur din fața televizoarelor.

Gică Hagi sau bucuria de a juca fotbal. Foto Facebook
Gică Hagi sau bucuria de a juca fotbal. Foto Facebook

Chiar dacă are 59 de ani și kilograme în plus, Hagi a făcut un meci ca în vremurile sale de glorie în victoria cu 3-2 a Generației de Aur împotriva legendelor internaționale antrenate de Jose Mourinho. La finalul partidei, antrenorul Farului Constanța nu și-a putut ascunde emoțiile, observând un detaliu important: în tribunele arenei au fost prezenți nu numai cei care l-au văzut pe viu în vremurile de glorie, ci și generația Facebook sau Tik-Tok, care doar a auzit de Gică Hagi și compania sa selectă.

Bucuros că lumea nu îi uită

Mulțumim publicului pentru că ne-a susținut. Pe mine m-a frapat, pur și simplu, faptul că fiecare a venit cu copilul lui. Înseamnă că am făcut ceva. Chiar dacă au trecut anii, lumea nu ne uită. Felicitări copiilor care au venit să ne vadă! Nu ne cunoșteau. Una e să vezi fotbalul la televizor, alta e să îl vezi în viață reală. Sperăm să le aducem bucurii copiilor care vin pe lângă stadion.

Inclusiv noi, foștii jucători, am simțit astăzi că e mai greu să joci decât să vorbești. Fotbalistul în momentul de față trebuie să fie un atlet foarte bun. Chiar dacă mulți dintre noi suntem antrenori, sunt convins că a fost o zi bună că să reflectăm. Mămica și tăticul mi-au dat har. Am exersat tot timpul, antrenorul m-a învățat să dau la poartă și după aceea vedem cum facem.

Asaltat cu sute de mesaje de felicitare

Am arătat că mai avem cât de cât calitate totuși. Toată lumea vrea să câștige, cred că toți erau campioni în această seară, numai că vârsta își spune cuvântul. Am ieșit toți bine, cred că ăsta era cel mai important”, a declarat aseară Gică Hagi, la Digi Sport.

Jucătorul legendar a revenit astăzi cu o nouă declarație, postată pe pagina sa de Facebook. ”Fericit să fiu din nou pe teren, după 30 de ani, alături de colegii cu care am trăit cele mai mari bucurii la echipa națională! 55.000 de suflete tricolore în tribune, voi veți fi mereu "Generația de Aur" a României!”. A primit sute de mesaje de felicitare, semn că haterii și detractorii au închis gura, cel puțin pentru o zi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite