Gianluca Vialli, ore dificile în lupta cu cancerul. După drama lui Mihajlovic, o altă veste cruntă zguduie fotbalul

0
Publicat:

Mai multe publicații italiene susțin că "sunt ore dificile" pentru fostul mare internațional italian Gianluca Vialli (57 de ani). Fostul jucător este internat, în stare gravă, într-un spital din Londra, din cauza cancerului pancreatic cu care a fost diagnosticat în 2017.

Gianluca Vialli luptă pentru viața sa chiar în aceste momente. Foto Arhivă
Gianluca Vialli luptă pentru viața sa chiar în aceste momente. Foto Arhivă

Potrivit IlFattoQuotidiano, familia lui Vialli sa a luat decizia de a păstra discreția în ceea ce privește starea fotbalistului legendar . A transmis că starea sa este stabilă, deși e gravă, și că medicii nu mai au voie să dea detalii despre acest caz.

Gianluca Vialli a fost diagnosticat cu cancer în 2017, iar boala ar fi debutat cu doi sau trei ani înainte de acel moment.

Dan Petrescu: ”Nu știu dacă are șanse”

După dispariția recentă a unui alt mare fotbaist, sârbul Sinisa Mihajlovic, Dan Petrescu este foarte îngrijorat și de starea de sănătate a fostului său coleg și antrenor de la Chelsea.

La conferința de presă de după meciul cu Hermannstadt (0-1), antrenorul campionaei s-a arătat șocat de cele doup cazuri. "Vialli, care a fost colegul și antrenorul meu, prietenul meu, nu este într-o stare bună. Nici el nu știu dacă are șanse... (n.r. - de supraviețuire). Doamne Ferește ca Vialli să nu mai printre noi. Am înțeles că este în stare foarte gravă.

Mama sa, care are 87 de ani, a zburat din Italia în Anglia, ca să îl vadă. Mă gândesc că este ceva grav. Astea sunt lucruri mai important decât fotbalul. Sunt oameni care au dat tot fotbalului, ca și mine. Viața lui Mihajlovic era fotbalul”, a spus Dan Petrescu.

Sinisa Mihajlovic a antrenat la Bologna chiar și bolnav. Foto EPA EFE
Sinisa Mihajlovic a antrenat la Bologna chiar și bolnav. Foto EPA EFE

În urmă cu câteva zile, fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani, într-un spital din Roma, după o luptă lungă cu leucemia. El anunţase că este bolnav în vara lui 2019 şi a urmat mai multe luni un tratament. Sinisa a fost internat din nou câteva săptămâni la sfârşitul sezonului trecut, din cauza riscului de recidivă.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite