Dică se pregătește să plece de la FCSB. Becali a stabilit și primii jucători dați afară după umilința cu Silkeborg

0
0

După umilința cu SIlkeborg, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a explicat în stilul propriu care vor fi primii jucători care vor părăsi echipa vicecampioană.

Nicolae Dică are zilele numărate la FCSB. Foto Arhivă Adevărul
Nicolae Dică are zilele numărate la FCSB. Foto Arhivă Adevărul

Oaidă joacă de patru ani la Steaua, dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi. Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el.

De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro. Asta în condițiile în care Dumiter nu mai jucase de 6 luni un meci oficial și conducerea roș-albastră l-a aruncat direct în focurile unui meci de Conference League!

După jucători, a intrat în colimator și antrenorul Nicolae Dică

Gigi Becali a pus vina eșecului răsunător și pe umerii tehnicianului formației roș-albastre, Nicolae Dică. Finanțatorul FCSB l-a făcut părtaș la tranferurile neinspirate și pe antrenor, apreciind ca ”yesmenul” trebuia să-și dea cu părerea când Becali punea ochii pe un jucător.

„Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea, şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Patronul a ținut să menționeze și că transferurile au fost făcute după ce acesta și tehnicianul roș-albaștrilor s-au sfătuit. „Noi ne-am sfătuit. Nu i-am transferat eu singur (n.r. - pe jucători). Ne-am sfătuit şi am fost de acord”.

Pe loc de retrogradare

Meciul cu Petrolul, din weekend, va fi decisiv pentru scaunul lui Nicolae Dică. În caz de înfrângere, șansele FCSB de a prinde un loc în play-off-ul Superligii devin extrem de mici. Pe lista înlocuitorilor lui Dică se alfă Mihai Pintilii, Laszlo Balint, Ilie Poenaru și Marius Croitoru.

FCSB se află în acest moment pe poziția a 13-a în clasamentul Superligii, cu 11 puncte strânse în 10 meciuri. Elevii lui Nicolae Dică au de disputat însă și două meciuri restante, cu FC Botoșani și CFR Cluj.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite