Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera cu 25 de ani mai tânără. Cum arată noua sa parteneră FOTO

0
Publicat:

Cristian Gațu (78 de ani), fost campion mondial și fost președinte al Federației Române de Handbal a decis să pună capăt căsniciei, după 53 de ani de relație cu Tamara Gațu. Acuzat de soție că a înșelat-o cu menajera familiei, legendarul jucător a evitat inițial să recunoască, după care a rupt tăcerea, susținând că nu se simte deloc vinovat. Ba chiar zilele trecute a venit la un eveniment cu noua iubită.

Cristian Gațu, alături de noua sa parteneră. Captură OrangeSport
Cristian Gațu, alături de noua sa parteneră. Captură OrangeSport

În primă fază a scandalului, Gațu și noua sa parteneră au respins acuzațiile. Mai mult, aceasta s-a jurat pe Biblie în fața instanței că nu a fost altceva decât menajera familiei. Avocatul Tamarei Gațu a demonstrat contrariul prin fotografii în care cei doi se țineau de mână.

Drept pentru care, în procesul de divorț, Tamara Gațu solicită despăgubiri de 500.000 de lei și o pensie lunară de întreținere de 5.000 de lei, acuzându-l pe fostul președinte al Federației Române de Handbal că a înșelat-o cu menajera familiei. Pe lângă aceste sume, mai vrea jumătate din valoarea apartamentului din București, precum și păstrarea numelui dobândit după căsătorie.

Nu vrea să-l lase numele soției

În schimb, fostul mare handbalist susține că nu are nimic de împărțit cu femeia care i-a stat alături 53 de ani și cere „revenirea pârâtei la numele purtat anterior”. Foștii soți nu mai locuiesc împreună. Tamara s-a mutat în Beiuș, în vreme ce Cristian Gațu a rămas în București. Casa din Corbeanca a fost vândută, iar banii împărțiți.

Cristian Gațu își reface viața, la 78 de ani. Foto Facebook
Cristian Gațu își reface viața, la 78 de ani. Foto Facebook

Fostul campion mondial a recunoscut zilele trecute public noua sa relație, în cadrul unui eveniment care a reunit campionii mondiali din urmă cu 50 de ani. El a venit alături de partenera sa cu 25 de ani mai tânără și, întrebat dacă s-ar fi aşteptat ca divorţul său să ajungă în atenţia publicului, a fost tranşant: "Nu, nu, nu. Este o decepţie, dar nu am ce să fac, trebuie să suport. Nu mă simt vinovat cu nimic. Din păcate, suntem şi trăim în România, nu avem ce să facem”.

Luna viitoare au o nouă audiere în instanță

Fiecare îşi alege viaţa personală, i-a transmis reporterul, la care Cristian Gațu a replicat: ”Categoric, dar că vrei, nu vrei, intri în morişcă, dar nu are importanţă. Da, am ales cu mâna mea soarta şi o s-o duc mai departe", a spus dublul campion mondial la handbal, pentru OrangeSport.

Următorul termen al divorţului este programat în aprilie, când cei doi soţi vor fi audiaţi, pentru a împărţi bunurile. În martie, conform sursei citate, Tamara Gaţu a solicitat ca noua parteneră de viaţă a lui Cristian Gaţu să fie audiată ca martor în cazul procesului de divorţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite