Dumitru Dragomir: „Gigi Becali e zero barat”. Cum ar fi putut deveni „unul dintre cei mai mari oameni ai lumii”

0
Publicat:

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, spunând despre el că nimic nu îl recomandă pentru a lua hotărâri tehnice în privința echipei.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii profesioniste. Foto Sportpictures
Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii profesioniste. Foto Sportpictures

„Gigi Becali este cel mai tare din toată ţara la capitolul popularitate. Este peste Hagi. Nu mi se pare normal. Becali, în mod natural, a făcut un marketing fără precedent în istoria României. Ca antrenor este zero barat, ca marketing este number one al tuturor timpurilor. E cel mai tare! Citeam şi declaraţiile lui. Atât de natural şi-a expus greşelile…

Ăsta, dacă avea o educaţie spartană, putea să fie unul dintre cei mai mari oameni ai lumii”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik. În urmă cu câteva zile, șeful LPF a mai avut o declarație la adresa lui Gigi Becali, prin care îl face praf pe acesta.

„Da, greșește de multe ori. Nici nu ar avea cum să n-o facă, pentru că educația și-a format-o la oi și pe bulevard. Asta-i educația lui, oile și bulevardul. Dar, tot el a făcut atât de mult bine, despre care nimeni nu știe și nici el nu se laudă, iar ce spune, spune doar ca să-și facă marketing. Iar cu marketingul ăsta idiot pe care îl face, noi toți suntem atenți la el”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite