„Teambuilding“, cel mai profitabil film românesc din toate timpurile: încasări de peste 3,7 milioane de dolari

0
Publicat:

Comedia „Teambuilding“, o satiră despre viața în corporație, este pe primul loc în box-office-ul românesc la șase săptămâni de la lansare.

Matei Dima și Anca Dinicu, la premiera filmului  „Teambuilding“
Matei Dima și Anca Dinicu, la premiera filmului „Teambuilding“

În weekendul trecut, filmul „Teambuilding“, cu Matei Dima în rolul principal, a adus 28.116 spectatori în cinematografele din toată țara, potrivit cinemagia.ro. Pe locul al doilea s-a clasat „Black Adam“, cu Dwayne Johnson (22.759 de spectatori) și „Capra cu trei iezi“, cu Maia Morgenstern (17.056 spectatori).

În cele șase săptămâni de când rulează în cinematografe, „Teambuilding“ a avut un public foarte numeros (peste 804.000 spectatori) și un succes uriaș de casă (peste 3,74 milioane de dolari încasați din bilete). Astfel, comedia a devenit filmul românesc cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Investiția a fost de aproximativ 800.000 de euro, după cum a declarat Matei Dima (Bromania), într-un interviu pentru Adevărul.

„Teambuilding“, o comedie „cu de toate“

„Investiția în «Teambuilding» a fost de aproape 800.000 de euro, una destul de mare pentru un film românesc. Faptul că a avut un succes atât de mare ne bucură și ne liniștește, dacă nu mergea... riscam să ajungem pe străzi. Morala? Să nu riști, decât dacă crezi cu adevărat în ceva“, a declarat Matei Dima..

Succesul se măsoară în funcție de ceea ce ți-ai propus. Noi ne-am propus asta și a depășit așteptările. Dincolo de bani, este despre sutele de mii de oameni care au mers să vadă filmul. Este despre faptul că au râs, că s-au simțit bine. «Teambuilding» este un film cu de toate: cu glume facile, cu umor de situație, cu umor negru pe alocuri, așa cum cred eu că ar trebui să fie o comedie. Cred că are de toate și datorită acestui lucru a funcționat și a avut succes“, a completat el.

Din distribuția filmului mai fac part, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagi și Nuami Dinescu.

„Teambuilding“ este realizat de Vidra Productions, care a mai făcut producții de succes precum „Miami Bici“, „5GANG: Un altfel de Crăciun“ și „Tabăra“, filme ce au înregistrat recorduri la box office, în anul lansării.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite