Priscilla Presley contestă testamentul fiicei sale, Lisei Marie Presley

0
Publicat:

Priscilla Presley, fosta soție a legendei rock'n'roll Elvis Presley, a contestat în justiție validitatea testamentului fiicei lor decedate. Lisa Marie Presley, singurul copil al cuplului, a murit la vârsta de 54 de ani, pe 12 ianuarie, în urma unui stop cardiac.

Priscilla Presley cu Lisa Marie Presley in septembrie 2013 la Nashville. FOTO: Getty Images
Priscilla Presley cu Lisa Marie Presley in septembrie 2013 la Nashville. FOTO: Getty Images

Cererea în instanță contestă un amendament din 2016 la testamentul Lisei Marie, care a înlăturat-o pe Priscilla din funcția de administrator al succesiunii, potrivit BBC.

Documentul a scris greșit numele mamei sale și avea o semnătură care părea neobișnuită, susțin avocații Priscillei.

Într-o cerere depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, avocații femeii de 77 de ani au declarat că aceasta a luat cunoștință de „pretinsul amendament din 2016” abia după moartea Lisei Marie.

Amendamentul în cauză îi înlătură pe mama sa și pe fostul ei manager de afaceri, Barry Siegel, din funcția de co-administratori și îi înlocuiește cu copiii ei, Riley, în vârstă de 33 de ani, și Benjamin Keough, care a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani. 

Potrivit contestației în justiție, Priscilla Presley susține că amendamentul nu i-a fost niciodată înmânat în timpul vieții fiicei sale, așa cum prevedea în mod clar testamentul.

Avocaţii ei susţin, de asemenea, că amendamentul a fost introdus fără să fi existat martori şi nici nu a fost trecut prin notariat.

„Pe baza celor de mai sus, pretinsul amendament din 2016 ar trebui să fie considerat nevalabil, iar actul, așa cum a fost redactat în 2010, este documentul care controlează și face autoritate”, se arată în contestație.

Acțiunea în justiție vine la mai puțin de o săptămână după ce familia Lisei Marie Presley a participat la o slujbă publică de comemorare a acesteia la moșia Graceland a familiei din Memphis, Tennessee.

La slujbă, Priscilla a citit un poem despre care a spus că a fost scris de una dintre cele trei fiice ale Lisei Marie. Toate cele trei, inclusiv Riley, au fost prezente la slujbă.

Cauza morții Lisei Marie nu a fost încă dezvăluită de către medicul legist din Los Angeles.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite