Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă din Windsor: „Părea fericită și arăta bine”

0
Publicat:

Kate Middleton ar fi fost zărită în weekend în timpul unei vizite la un magazin local, ceea ce reprezintă prima ieșire publică de la intervenția chirurgicală abdominală planificată. Conform Daily Mail, prințesa de Wales părea „fericită, sănătoasă și relaxată”.

Kate Middleton
Kate Middleton a suferit în ianuarie o intervenție chirurgicală abdominală. Foto: Arhivă

Prințesa de Wales și prințul William ar fi fost văzuți sâmbătă într-unul dintre locurile lor preferate, la aproximativ un kilometru și jumătate de Adelaide Cottage, Windsor, după ce i-au urmărit pe cei trei copii ai lor - George, 10 ani, Charlotte, opt ani, și Louis, cinci ani - făcând sport. 

Vizita făcută la Windsor Farm Shop reprezintă un motiv de bucurie pentru cetățenii britanici, care au devenit din ce în ce mai preocupați de starea de sănătate a acesteia, având în vedere speculațiile legate de starea ei care este învăluită în mister. 

După toate zvonurile care au circulat, am fost uimită să îi văd acolo. Kate era la cumpărături cu William și părea fericită și arăta bine. Copiii nu erau cu ei, dar este un semn bun că era suficient de sănătoasă pentru a merge la cumpărături", a declarat o persoană care i-a văzut, pentru The Sun. 

Deși martorii nu au făcut fotografii cu cei doi, apariția lor reprezintă o dovadă îmbucurătoare că prințesa de Wales este pe cale de a-și relua angajamentele regale oficiale. 

Se așteaptă ca Middleton, a cărei ultimă apariție publică a avut loc la Sandringham în ziua de Crăciun, să își reia îndatoririle după 17 aprilie, dată la care copiii ei se vor întoarce la școala Lambrook, lângă Ascot, după vacanța de Paște. 

Totuși, potrivit unor informații, este posibil ca prințesa de Wales să își reia angajamentele mai devreme și chiar să participe la slujba anuală de Paște de la Capela Sf. George, situată pe domeniul Windsor. 

Scandalul iscat de fotografia editată

Amintim faptul că dumincă, 10 martie, Palatul Kensington a publicat cea mai recentă fotografie cu Kate Middleton. Imaginea cu pricina, care a fost realizată chiar de prințul William, o arată pe prințesa de Wales înconjurată de cei trei copii ai săi: prințesa Charlotte, prințul Louis și prințul George.     

În aceeași zi, agenţiile de presă au retras fotografia şi au precizat că s-a descoperit un mic detaliu care demonstrează că imaginea a fost modificată excesiv, ceea ce contravine deontologiei profesionale, care interzice publicarea imaginilor care au fost modificate exagerat.  

De asemenea, prințesa de Wales a recunoscut că a manipulat digital portretul ei și al copiilor săi. 

Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri. Sper că toți cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită” – a transmis ea luni, 11 martie, printr-o postare făcută pe X. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite