Pe cine lasă în urmă Lisa Marie Presley? Gemenele minore care moștenesc imperiul Elvis FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea șocantă a unicei fiice a lui Elvis Presley, la doar 54 de ani, lasă multe întrebări fără răspunsuri.

Lisa Marie a murit pe 12 ianuarie 2023
Lisa Marie a murit pe 12 ianuarie 2023

Dacă în urmă cu două zile o vedeam pe covorul roșu al Galei Globurile de Aur, celebrând succesul biografic al filmului Elvis, despre viața tatălui său, astăzi aflăm teribila veste a trecerii ei în neființă, la doar 54 de ani, în urma unui stop cardiac.

Pe 1 februarie urma să aniverseze vârsta de 55 de ani, însă n-a mai fost să fie pentru unicul copil al lui Elvis. Tragediile se țin, așadar, lanț de familia Presley, una care aproape că pare blestemată după moartea la fel de șocantă a nepotului Regelui, Benjamin Keough, care s-a sinucis la doar 27 de ani, în anul 2020, după o lungă luptă cu depresia și abuzul de droguri.

Lisa Marie Presley lasă în urmă trei fiice îndurerate, actrița Riley Keough, de 33 de ani și gemenele Harper Vivienne și Finley, în vârstă de 14 ani, dar și o mamă devastată, mult încercata Priscilla Presley (77).

Cele trei fiice ale regretatei Lisa Marie Presley vor fi și cele care vor moșteni Graceland, proprietatea din Memphis pe care Elvis Presley a cumpărat-o în anul 1957. Casa a fost deschisă turiștilor în 1982, dar a rămas și o reședință de familie, clanul Presley adunându-se acolo pentru ocazii speciale precum Ziua Recunoștinței.

Harper Vivienne și Finley, fiicele lui Presley din mariajul cu muzicianului Michael Lockwood, apăreau frecvent alături de mama lor pe covorul roșu.

În prezent, cele două gemene în vârstă de 14 ani locuiau cu Lisa în Calabasas, deși au locuit uneori și cu bunica lor, Priscilla, pe tot parcursul divorțului cu scandal al părinților lor. În octombrie, tatăl fetelor, Michael Lockwood, s-a recăsătorit. Un reprezentant al muzicianul a confirmat pentru presă că cele două fiice minore ale Lisei se află, acum, în îngrijirea lui.

În vara anului trecut, cele mai mici nepoate ale lui Elvis Presley au participat, alături de Lisa Marie Presely și de bunica lor, Priscilla, la ceremonia de imprimare în ciment a mâinilor și tălpilor femeilor Presley, la TCL Chinese Theatre din Hollywood.

Harper și Finley au arătat la ceremonia în cauză ca niște adevărate domnișoare, una dintre gemene alegând să poarte o rochie de vară, cu print floral, iar cealaltă o ținută mult mai matură, cu sacou, fustă mini și pantofi cu toc. Cele două se pare că au moștenit tot ce a avut mai bun mama lor în materie de frumusețe, însă, de ieri, au rămas fără acest părinte care le-a iubit enorm.

Din păcate, Lisa Marie Presley n-a putut să treacă peste sinuciderea unicului ei fiu, Benjamin, fostul ei soț, Michael Lockwood, declarând în documentele judiciare legate de custodia fiicelor lor că se teme că Lisa va reveni din nou la dependența de droguri.

Riley și Benjamin au venit pe lume în timpul primei căsătorii a mamei lor cu actorul Danny Keough. În ciuda faptului că Lisa Marie l-a părăsit în 1994 și s-a căsătorit cu Michael Jackson 20 de zile mai târziu, cei doi au rămas în relații amicale până la sfârșitul vieții Lisei.

Foto: Profimedia, Getty Images

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite