Cum se menține Teo în formă. Dieta care o ajută să aibă o siluetă de invidiat: „Mă opresc la una”

0
Publicat:

Teo Trandafir a dezvăluit dieta care o ajută să se mențină la aceeași greutate de mai mulți ani. Îndrăgita vedeta a spus sincer ce mânâncă pentru a nu acumula kilograme în exces. Teo a mărturisit că nu se abate de la această regulă.

Teo Trandafir a câștigat lupta cu kilogramele FOTO Kanal D
Teo Trandafir a câștigat lupta cu kilogramele FOTO Kanal D

Fosta prezentatoare TV a vorbit deschis despre regimul pe care îl urmează și care o ajută să aibă o siluetă de invidiat. Într-un interviu pentru Ciao, Teo Trandafir a spus că singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos.

Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, a spus vedeta.

Teo Trandafir a povestit și cum face pizza acasă și a recunoscut că ea și Maia, fiica sa, mănâncă puțin, iar aceasta este ultima problemă pe care au o cele două.

De obicei, comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc.

Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor.  Este un preparat cu efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider”, a explicat Teo Trandafir.

Teo Trandafir, despre ce a văzut cât a fost în comă şi cum a reacţionat când medicii i-au spus că va muri

Teo Trandafir a povestit la Kanal D, experienţa care a dus-o la un pas de moarte. În 2011, din cauza unei pancreatite acute, prezentatoarea tv a fost anunţată de medici că şansele de supravieţuire nu sunt prea mari.

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România, a povestit în emisiunea „40 de întrebări, cu Denise Rifai“ despre cum a traversat cea mai grea încercare a vieţii ei, în anul 2011. Vedeta a fost la un pas de moarte, după ce a făcut o pancreatită acută. A stat internată în spital din Viena timp de 100 de zile, a fost operată, însă starea ei era tot mai gravă, iar medicii nu-i dădeau prea multe şanse. 

Întrebată ce a gândit în momentul în care medicii i-au spus că nu are multe şanse de supravieţuire, Teo Trandafir a răspuns:

„Sinceră să fiu la început mi s-a părut funny, pentru că am stat şi m-am gândit: cine trăieşte forever? Toată lumea moare mai devreme sau mai târziu. E într-adevăr o tragedie pentru un timp, dar toată lumea păţeşte asta. Sunt copii care se duc. Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil şi ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să şi-o aducă aminte toţi cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminţi”, a spus Teo Trandafir, la Kanal D.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite