Cum s-a închis scandalul Cârcotași - Andreea Esca iscat când aceasta a apărut înjurând, înainte de jurnal. „Pe casetă, era mult mai grav”

0
0
Publicat:

Celebrul episod cu „se f*** iar asta” difuzat cu ani în urmă de Cronica Cârcotașilor, în care Andreea Esca a apărut înjurând înainte de jurnal, a deranjat-o nu doar pe vedeta Știrilor ProTv. Șerban Huidu a dezvăluit în pocastul lui Mihai Morar cum a fost chemat de Adrian Sârbu la ProTv, la negocieri.

Șerban Huidu și Andreea Esca. FOTO Colaj Click
Șerban Huidu și Andreea Esca. FOTO Colaj Click

În timpul unei pauze, Andreea Esca nu a închis microfonul și înregistrarea cu ceea s-a discutat atunci în studio cu echipa de emisie a ajuns în mâinile „cârcotașilor”.

 Vedeta Pro TV a fost extrem de afectată de gestul lui Șerban Huidu și Mihai Găinușă, pe care i-a dat drept „exemplu de necolegialitate”, potrivit Click!.

Prezentatoarea TV a declarat, ulterior, că nu știe cum a ajuns caseta cu pricina la „cârcotaşi”.

Șerban Huidu: „Esca vroia să mă dea în judecată”

Invitat în podcastul „împăcării” de către Mihai Morar, Șerban Huidu a făcut recent lumină în privința controversatului episod.

„Era un tip din America. El urmărea acolo Pro tv, Pro tv Internațional și Acasă tv. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio. El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea. Esca voia să mă dea în judecată”, a povestit Șerban Huidu, în podcastul lui Mihai Morar. 

„Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica” 

Huidu spune că pe respectiva casetă erau și alte înjurături

„Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip”, a mai spus Șerban Huidu.

 „A vrut să ne ia Sârbu la Pro TV, dar vroia să ne despartă”

Șerban Huidu a dezvăluit că a fost chemat chiar de Adrian Sârbu la negocieri, în aceea perioadă. 

 „Sârbu nu auzise de Cronică, atunci când cu Esca a auzit. El m-a chemat la Pro Tv, însă a vrut să ne despartă. Pe mine să mă bage la Pro Tv și pe Mișu la Acasă Tv. Mi-a zis: <<ce emisiune faceți voi acolo, nu știu, n-am auzit, aia e emisiune?>>. Adevărul e că erau unii, la acea vreme, care se așezaseră pe un piedestal și am venit noi atunci să le dam la gioale. A fost deranj mare”, a mai povestit prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor. 

De ce nu mai vorbește cu Mihai Găinușă

Șerban Huidu nu a acolit nici subiectul Mihai Găinușă, cel care i-a fost coleg la „Cronica Cârcotașilor” și bun prieten până în anul 2014, atunci când cei doi s-au certat și nu au mai lucrat niciodată împreună.

Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite