Șerban Huidu nu e fan reality-show: „Această pasiune mi se pare vecină cu patologia. Sunt bolnavi oamenii ăia!“

0
Publicat:

Spre deosebire de alte vedete, Șerban Huidu nu se dă în vânt după reality-show-uri. Mai mult, prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor„ de la PRIMA TV spune că nu ar accepta niciodată provocarea de a participa la o experiență de acest gen.

Lui Șerban Huidu nu îi plac reality-show-urile FOTO Adevărul
Lui Șerban Huidu nu îi plac reality-show-urile FOTO Adevărul

Într-un interviu pentru Cancan, vedeta de televiziune a fost întrebată dacă se gândea acum câțiva ani la marele succes pe care îl vor avea reality show-urile.

Șerban a fost sincer și a mărturisit: „Mi se pare că formatele de tip reality, de când s-au înființat, odată cu Big Brother, sunt o intruziune foarte mare în viața oamenilor. Iar această pasiune nebună a celor care se uită peste tot, nu numai la televizor, de a fi cât mai în viața celorlalți, mi se pare vecină cu patologia. Deci sunt bolnavi oamenii ăia!”. Deși, fratele său, Vlad, alături de soția sa, cântăreața Giulia Anghelescu, participă la „America Express”, Șerban Huidu nu a făcut-o până acum și se pare că nici nu are de gând.

Șerban Huidu, despre starea în care a ajuns Irinel Columbeanu. „Nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit”

În ultima vreme, discuțiile despre soarta lui Irinel Columbeanu au devenit omniprezente în spațiul public, iar acesta este portretizat, tot mai des, drept o „victimă”. Șerban Huidu a făcut o serie de declarații cu privire la această imagine a lui Columbeanu și la felul în care este perceput de către societat

Astfel, prezentatorul TV oferă, pe site-ul său, o nouă perspectivă asupra situației controversate a omului de afaceri.

„Prezentarea obsesivă a lui Irinel Columbeanu drept victimă-un scuipat pe obrazul adevăratelor drame sociale din România”, afirmă Șerban Huidu.

El consideră că accentul pus pe povestea lui Columbeanu subminează adevăratele probleme cu care se confruntă societatea românească și creează o imagine falsă asupra acestei situații.

Huidu susține că, deși este asaltat din toate direcțiile cu această idee, el consideră că prezentarea lui Irinel Columbeanu ca o victimă a propriei sale alegeri este greșită și că acesta trebuie să-și asume responsabilitatea pentru situația sa actuală.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite