Șerban Huidu, adevărul despre împăcarea cu Mihai Găinușă, după ce nu și-au vorbit 10 ani: „E finul meu, totuși...”

0
Publicat:

Șerban Huidu nu înțelege nici astăzi de ce prietenul și colegul său cu care a făcut echipă la „Cronica Cârcotașilor” s-a supărat atât de tare. Mihai Găinușă nu vrea să mai aibă de-a face cu Huidu, motiv pentru care nici la telefon nu i-a mai răspuns în ultimii ani.

Prezentatorul emisiunii de la prima TV a făcut dezvăluiri despre această supărare în podcastul „Fain & Simplu”, însă nici astăzi, după 10 ani, nu înțelege ce a stat la baza acestei decizii.

Da, nu îmi dau seama de ce e așa supărat, poate o să îi treacă”, a spus cu un iz de speranță prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor”, relatează romaniatv.ro.

Întrebat ”Crezi că el consideră că evenimentele din viața personală i-au dăunat lui?”, Șerban Huidu a răspuns:

Da, era îndreptățit să considere a fi o problemă reală dacă evenimentele din viața mea erau făcute cu intenție. La mine primul lucru pe care l-au gândit unii apropiați a fost ”ia să îi dăm lovitura de grație. El mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus, ca poate…să ne întâlnim, da, el e finul meu, totuși”.

Șerban Huidu, la podcastul lui MIhai Morar FOTO Captură video
Șerban Huidu, la podcastul lui MIhai Morar FOTO Captură video

Șerban Huidu, adevărul despre prietenia cu Găinușă. De ce nu-și mai vorbesc

Deși au fost prieteni ani de zile și au devenit celebri datorită unei emisiuni TV, Șerban Huidu și Mihai Găinușă au ajuns să nu-și mai vorbească. Totul s-a întâmplat cu mulți ani în urmă când Huidu a provocat un accident rutier, soldat cu moartea a trei persoane.

Invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Huidu a povestit cu sinceritate despre prietenia cu Găinușă, dar și despre motivele care au dus la destrămarea ei, scrie click.ro

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla.

Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a spus Huidu, la Kanal D, în emisiunea moderată de Denise Rifai. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite