Ce au în comun Andreea Marin și prima doamnă a României? Detaliul care le-a dat de gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatoarea de televiziune și Carmen Iohannis nu au avut ocazia să se întâlnească până acum, deși sunt două femei cu o mare vizibilitate. Iată, totuși, ce le leagă pe aceste reprezentante ale lumii publice de la noi.

Andreea Marin si Carmen Iohannis, imbracate de Eli Laslean jpg

Andreea Marin este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi, având parte nu doar de o mare expunere, ci și de o mare putere de influență în zona media și a evenimentelor umanitare. Pentru multe românce, Zâna Surprizelor este un adevărat icon, atât la nivel de realizări profesionale, cât și la nivel de imagine. Aparițiile sale elegante, la diverse gale și lansări, sunt urmărite cu interes, la fel și feed-ul de pe Instagram, unde postează atât evenimente din viață personală, cât și din viața profesională ori campanii publicitare.

De remarcat este faptul că Andreea Marin are un stil vestimentar foarte bine conturat, modelat în atâția ani de prezentări de emisiuni și evenimente, pe scenă sau în fața camerelor de filmat. Garderoba sa conține atât piese foarte elegante, cât și casual șic, stilul său fiind definit ca un clasic cu tușe de modern ori cu influențe vintage, tributar feminității care o caracterizează.

Eli Lăslean, un sinonim al eleganței româncelor

La aniversarea a 30 de ani de carieră a lui Eli Lăslean în moda românească, a cărei dublă gală ELLIS 30 a și prezentat-o și la București, și la Arad, vedeta de televiziune a reluat colaborarea cu cea care a făcut istorie în fashionul autohton, după Revoluție. Aceeași Eli Lăslean care, de peste șapte ani, se ocupă de ținutele purtate de prima doamnă, Carmen Iohannis, și care a îmbrăcat, de-a lungul celor trei decenii de activitate, zeci de vedete din lumea televiziunii, sportului și afacerilor.

E-adevărat că, până acum, Andreea Marin și Carmen Iohannis nu au avut ocazia să se întâlnească, însă le leagă eleganța și preferința pentru hainele de creator. Și, mai nou, ținutele de seară ale Zânei Surprizelor sunt creații ale casei de modă Ellis. 

„Există oameni talentați, totodată cu bun simț, o sensibilitate și o modestie aparte, cu un suflet cald și credință în principii sănătoase de viață și mi-am făcut un obicei de a-i atrage în viața mea, cine se aseamănă se adună, cum spune o vorbă înțeleaptă. Eli Lăslean este unul dintre acești oameni ce au un loc al lor în sufletul meu. Când desenează o rochie pentru mine, când o croiește pentru mine, văd pasiunea și iubirea cu care își face de 30 de ani meseria. Ne leagă și aceste 3 decenii de carieră, și verticalitatea, mai ales cea din vremurile ce n-au fost ușoare, ne leagă feminitatea ce nu s-a pierdut pe drum.“

FOTO: Instagram

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite