Comediana Kathy Griffin a anunţat pe TikTok că suferă de o formă complexă de stres post-traumatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kathy Griffin a anunţat pe platforma de socializare TikTok că a fost diagnosticată recent cu tulburare de stres post-traumatic (PTSD) şi că uneori vomită din cauza anxietăţii, transmite duminică DPA.

Kathy Griffin-arhiva foto
Kathy Griffin-arhiva foto

Comediana în vârstă de 62 de ani a lăsat să se înţeleagă că starea sa a apărut în urma controverselor pe care le-a provocat după ce a postat în social media o fotografie falsificată a capului tăiat al preşedintelui american Donald Trump, în 2017, anunță Agerpres.

"Puteţi să râdeţi sau să o luaţi cum vreţi, dar am fost diagnosticată cu o formă complexă de PTSD şi este considerat un caz extrem", a susţinut ea într-un clip postat pe TikTok.

"Dacă unii dintre voi îmi cunosc povestea, atunci veţi înţelege că acest lucru s-a declanşat acum aproximativ 5 ani şi jumătate", a susţinut Griffin, făcând trimitere la situaţia din 2017.

În urma reacţiilor apărute după gluma macabră cu capul decapitat al lui Donald Trump, Griffin şi-a pierdut postul de co-prezentatoare a programului special de Anul Nou de pe CNN şi a fost investigată de către Serviciul Secret, numele său a fost pus pe lista persoanelor care nu sunt lăsate să se îmbarce în avioane, iar multe dintre spectacolele sale de stand-up au fost anulate.

"Mi-a telefonat cineva de la FBI şi mi-a spus că sunt ameninţări credibile cu moartea la adresa mea", avea ea să declare mai târziu, în 2018.

În mesajul său postat pe TikTok miercuri, Griffin solicita sfaturi de la ceilalţi utilizatori: "Mi-ar plăcea să aflu mai multe de la voi despre depresie şi anxietate, genul asta de lucruri, şi cum vă descurcaţi cu ele", a solicitat ea din faţa camerei de luat vederi. Vineri ea a postat un nou clip în care susţinea că avea un atac de anxietate în timp ce înregistra şi se plimba pe plajă.

Sâmbătă a postat un al treilea clip pe TikTok, în stilul de jurnal, vorbind direct către cameră. Ea le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul primit după primul clip şi a precizat că "în această dimineaţă m-am trezit OK", adăugând că simptomele specifice tulburării PTSD sunt de obicei mai puternice în cursul dimineţii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite