Vedete care au picat BAC-ul. Dan Capatos, despre acest episod din viața sa: „Gata, n-am nicio problemă!“

0
Publicat:

Bacalaureatul, examenul maturității pentru adolescenți, s-a dovedit un obstacol de netrecut pentru câteva vedete din showbiz-ul românesc. Nu s-au sfiit să recunoască faptul că au picat. Printe cei care au vorbit deschis despre acest subiect se află și Dan Capatos.

Dan Capatos nu s-a sfiit să vorbească despre cum a pricat BAC-ul în prima sesiune FOTO Adevărul
Dan Capatos nu s-a sfiit să vorbească despre cum a pricat BAC-ul în prima sesiune FOTO Adevărul

Conform informaților din presă, printre cei care nu au reușit să treacă acest examen se numără și Dan Capatos, de la Xtra Night Show, relatează click.ro

„Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la româna. Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea. Zic: «Gata, n-am nici o problemă!». M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: «Nu știu». S-a mirat aia: «Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!». Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: «Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!»”, a povestit Dan Capatos.

Citește articolul complet pe click.ro

Dan Capatos, despre atacul cerebral suferit: „Am fost paralizat pe partea stângă”

Dan Capatos este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori, iar în 2019 s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. A trăit clipe de coşmar, dar acum e bine şi vorbeşte deschis despre acest lucru.

În 2019, Dan Capatos plecase cu familia în Ancona, un oraş din Italia. Prezentatorul a început să simtă că ceva nu e în regulă cu el încă din avion, însă nu a dat iniţial prea mare importanţă. Ulterior, a trecut prin momente înfiorătoare, suferind un atac cerebral ischemic, simţind la acea vreme, pentru 15 minute, cum îi paralizase partea stângă, scrie spynews.ro.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanţă în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale româneşti, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puţin populate. Ne duceam la nişte fini. De acolo plecam cu maşina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simţit din avion, începea să-mi clipocească aşa imaginea”, a spus Dan Capatos la Antena Stars.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite